Målarna.com

Målare i Huddinge

Dags att måla om husfasaden i Huddinge, Segeltorp, Stuvsta, Glömsta i Stockholm? Vill du renovera källaren i din hyresfastighet? Eller tapetsera om i köket? Vi tar hand om byggprojekt och måleri som dessa och andra typer av byggprojekt. Alltid med stor noggrannhet och professionalism i varje arbetsmoment. Om du är intresserad av att få hjälp med måleri eller renovering i din bostad, eller en fastighet du äger och vill veta mer om vad det skulle kosta, hör av dig till oss.

Utvändigt Måleri

Behöver ni hjälp med utvändigt måleri? Vi utför bl.a.fönsterrenovering & fasadrenovering!

Invändigt Måleri

Behov av att måla om inomhus? Vi utför trapphusrenovering, lokalanpassning, hyresgästanpassning m.m.

Renovering

Duktigt team av målare och snickare! Kontakta oss idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Måleri & Snickeri i Huddinge

Vi har utfört måleriarbeten i bl.a. Huddinge, Segeltorp, Tullinge, Trångsund, Skogås, Hammarbyhöjden, Glömsta, Fullersta, Blåsut, Skärmarbrink, Älvsjö i södra Stockholm m.m.

Våra tjänster i Södra Stockholm

 • Renovera fasad
 • Lokalanpassning
 • Fasadmålning
 • Trapphusrenovering & trapphusmålning
 • Tapetsering
 • Lägenhetsrenovering
 • Fönstermålning
 • Fönsterrenovering
 • Snickeri
 • Kontors- & hyresgästanpassning
 • Måleri in- & utvändigt

Vi målar och renoverar i och runt Huddinge

Du kan få hjälp av en målerifirma med drygt 15 års erfarenhet i bland annat, Trångsund, Skogås, Slakthusområdet, Globen, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden, Blåsut, Skärmarbrink, Älvsjö, Årsta & Enskede.

Rotavdrag för dig som är privatkund

Du kan ta del av rotavdraget när du anlitar oss. Det innebär att du kan få tillbaka en del av kostnaden för ditt måleri eller renovering i en skatterabatt. Rotavdraget gäller för arbeten som är riktade mot att förbättra bostaden, såsom måleri, tapetsering, snickeriarbeten och liknande. Därför är det värt att fråga oss om ROT så kan du få tillbaka en del av kostnaden för ditt projekt.

Erfaren målerifirma med hög kvalitet i fokus

Vi har lång erfarenhet av byggprojekt och måleri och har alltid högsta kvalitet i fokus. Vårt team med behöriga snickare och målare har kompetens och rutin för att genomföra alla typer av projekt på ett kostnadseffektivt sätt. Vi strävar alltid efter att du ska bli nöjd med det slutresultat vi levererar.

Hör av dig till oss – få återkoppling med ett gratis prisförslag

Om du vill veta mer om oss och de olika tjänster inom måleri och renoveringar som vi kan hjälpa dig med är det bara att du hör av dig. Vi erbjuder kostnadsfria offertförslag och gratis konsultation. Du kan med andra ord vända dig till oss oavsett om du vet precis hur ditt projekt ska genomföras eller om du vill ha rådgivning om materialval med mera.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Behöver ni en Målare i Haninge?

Totalentreprenad gör det enkelt för dig

Helhetslösningar inom måleri och renoveringar

Vi är en totalentreprenör vilket innebär att vi ser det som vår uppgift att leverera färdiga lösningar till våra kunder. Det vill säga att om du vill renovera exempelvis en villa så ska du kunna räkna med att vi genomför hela arbetet. Du behöver inte köpa in ytterligare tjänster från tredjepart. Detta kan vi genomföra tack vare den breda uppsättningen kompetenser i vårt arbetsteam samt vårt omfattande kontaktnät. Vi tar alla typer av måleri- och renoveringsprojekt från starten ända fram till slutfört resultat.

Kontakta oss innan ni målar om nästa gång för en gratis offert 

Alla uppdrag är unika i det att alla kunder har sina egna specifika önskemål samtidigt som varje plats har särskilda förutsättningar. Av den anledningen uppger vi inga kostnadsförslag här. Du är istället välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål, var så detaljerad som du kan. Om du inte kan vara det oroa dig inte ändå, vi hjälper dig gärna att ta fram din idé. I vissa fall, särskilt om det gäller stora uppdrag, besöker vi dig gärna på plats för att få en uppfattning om vad arbetet kräver. Oavsett platsbesök eller ej, får du en kostnadsfri offert av oss. Måleri och renoveringar kan ge dig rätt till ROT-avdrag. För att göra det så smidigt som möjligt för dig kan vi hjälpa dig med pappersarbetet kring detta.

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?