Målarna.com

En del av svenskt näringsliv

Att vara en del av svenskt näringsliv innebär att vara en del av det ekonomiska systemet i Sverige, vilket innefattar företag, organisationer och andra aktörer som är involverade i produktion, försäljning och konsumtion av varor och tjänster. Svenskt näringsliv präglas av en hög grad av innovation, teknologi och samhällsansvar.

Läs mer »

Hur fungerar vår Nöjd-Kund-Garanti?

Vår Nöjd-Kund-Garanti är en service som tillhandahålls av Måleriföretagen, som är en branschorganisation för måleriföretag i Sverige. Garantin ger kunderna en extra trygghet och säkerhet i samband med att de anlitar ett måleriföretag som är medlem i Måleriföretagen.

Läs mer »

Vad betyder totalentreprenör?

En totalentreprenör är en entreprenör som tar ansvar för hela byggprocessen från början till slut, inklusive design, planering, inköp av material, byggande, installation, och slutlig leverans.

Läs mer »

Renovera träfönster, går det?

Ja, det går absolut att renovera träfönster och det är faktiskt ett vanligt förekommande projekt för att bevara gamla fönster och öka deras livslängd. Här är några steg som kan ingå i en renovering av träfönster:

Läs mer »

Hur mycket kostar det att måla om huset?

riset för att måla om ett hus beror på flera faktorer, inklusive storlek på huset, antal våningar, omfattning av förberedande arbete som krävs, typ av färg som används och om du anlitar en professionell målare eller gör det själv.

Läs mer »

Senaste inläggen

Kontakta oss

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vill du bli kontaktad?