Målarna.com

Renovera Träfönster i Stockholm

Behöver du hjälp med att renovera träfönster i Stockholmstrakten? Då kan du anlita vår måleri- och renoveringsfirma. Vi har fingertoppskänsla när det handlar om att renovera karaktäristiska träfönster. Vi har renoverat träfönster åt bostadsrättsföreningar, privatpersoner, företag och fastighetsägare. Kontakta oss för kostnadsfri offert så kan vi hjälpa er så fort som möjligt!

Fönsterrenovering

Vi har lång erfarenhet renovering av fönster. Hör av dig till våra snickare idag!

Fönstermålning

Vi hjälper er gärna med målning av fönster i vår måleriverkstad. Hör av dig idag.

Fönsterbyten

Om inte renovering eller målning fungerar så kan vi byta era fönster.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Söker ni en Målare i Stockholm?

Vi utför allt inom måleri, renovering & snickeri i Stockholmsregionen

Vi återställer dina fönster

När vi renoverar äldre träfönster gör vi vårt yttersta för att bibehålla materialet i dem. Skälet till detta är för att i äldre fönster så valdes träet ut speciellt för fönstertillverkning. Det var en typ av trä som ofta höll högre kvalitet än materialet du hittar i moderna träfönster. När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att alla arbetsmoment kommer att utföras av certifierade och utbildade hantverkare som alla har stor vana av att jobba med klassiska träfönster.

Vill du ha en kostnadsfri offert för renovering av träfönster i Stockholm?

Om du vill ha ett gratis kostnadsförslag för renovering av träfönster är det bara att kontakta oss. Berätta hur många och vilken typ av fönster det rör sig om så återkopplar vi inom kort med en gratis offert.

Några av våra tjänster inom fönsterrenoveringar

Saknar du någon tjänst i listan nedanför? Då är det bara att fråga oss, så länge det handlar om fönsterrenoveringar är chansen stor att vi kommer kunna hjälpa dig.

  • Kittning
  • Fönstermålning
  • Färgborttagning

Använd ROT-avdraget när vi renoverar dina fönster hemma

ROT-avdraget låter dig sänka kostnaden för byggarbeten och renoveringar på hemmet med så mycket som 50 000 kronor. Om du är berättigad till ROT-avdraget så kommer vi ta hand om allt pappersarbete och alla kontakter med Skatteverket.

Vi renoverar träfönster över hela Stockholm

Vi renoverar träfönster i villor, hyreshus, radhus, fritidshus, sommarstugor, butiks- och kontorslokaler och mer därtill. Vi står redo att rycka ut till kunder över hela Stockholm inkluderat till exempel Sollentuna, Solna, Järfälla, Sundbyberg och Vallentuna.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vill du bli kontaktad?