Målarna.com

Fasadtvättning i Stockholm

Har du en husfasad som är i behov av tvätt någonstans i Stockholm? Ta tag i det innan alger och smuts ger upphov till allvarliga skador på fasaden. Med vår skickliga personal och eftersom vi har tillgång till egen byggställning kan vi vara på plats snabbt och genomföra din fasadtvätt snabbt och effektivt. Kontakta oss för kostnadsfri offert så kan vi hjälpa er så fort som möjligt!

Tvättning av fasader

Vi utför ordentlig fasadtvättning till bra priser. Hör av er för hjälp idag!

Rent från Mögel & Alger

Vid fasadtvättning rensar vi bort mögel och alger från alla utrymmen.

Putsade, Trä- & Stenfasader

Vi arbetar på samtliga fasader så som sten, trä, tegel och putsade.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Behov av Fasadrengöring i Stockholm?

Kostnadsfri besiktning och kontroll. Hör av er idag!

Låt en auktoriserad fasadfirma ta hand om fasadtvätten

Vi är en erfaren fasadfirma som enbart sysselsätter hantverkare med utbildning och certifiering. Vi ger självklart nöjd kundgaranti samt kvalitetsgaranti på alla tjänster vi utför. Utöver det så strävar vi efter att i möjligaste mån använda rengöringsmedel och material som påverkar miljön i så liten utsträckning som möjligt.

Vi tvättar fasader i hela Stockholmsregionen

Du kan höra av dig till oss för att få hjälp med fasadtvätt över hela Stor-Stockholm. Våra tidigare kunder så som privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar finns i bland annat Hammarby Sjöstad, Nacka, Saltsjö-Boo, Värmdö och Saltsjöbaden

Många fördelar med en ren fasad

En tvättad fasad är viktig inte bara för hur din fastighet ser ut, tvätten innebär också att fasaden skyddas mot fuktskador och dylikt. Här följer några av fördelarna med en väl utförd fasadtvätt.

  • Fasaden ser mer inbjudande ut
  • Du undviker skador till följd av förruttnelse och vittring
  • Färgens kvalitet bibehålls vilket gör att du inte behöver måla om lika ofta
  • Fastighetsvärdet blir högre

Fasadtvätt ger rätt till ROT-avdrag

Vill du att vi ska tvätta fasaden på din privatägda bostad? I sådana fall kan du få tvätten genomförd till betydligt lägre kostnad genom att du utnyttjar ROT-avdraget. Om avdraget är aktuellt för dig så hjälper vi dig att sänka din kostnad med upp till 50 000 kronor.

Få ett gratis kostnadsförslag för fasadtvätt inom 48 timmar

Om du har en husfasad som behöver tvättas är det inget att vänta på! Kontakta oss och få en kostnadsfri offert. Om du väljer att gå vidare med oss kan vi sedan vara snabbt på plats för att se till att du har en ren och fräsch husfasad. Vid stora uppdrag gör vi gärna hembesök innan vi återkopplar till dig med din offert. Även hembesöket är i sådana fall självklart kostnadsfritt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?