Målarna.com

Fasadrenovering i Stockholm

Har du en fastighet vars fasad börjar bli sliten? Eller vill du kanske ha hjälp att byta en träpanel på till exempel ett fritidshus eller en sommarstuga? Vi är en professionell och skicklig fasadentreprenör i Stockholm som kan hjälpa dig med detta och mer därtill. Kontakta oss för kostnadsfri offert så kan vi hjälpa er så fort som möjligt!

Renovera Fasad

Vi renoverar fasader på villor, sommarhus, förråd, attefallshus, friggebodar & m.m.

Fasadputsning

Vid behov av en fasadmålning eller putsning kan vi hjälpa er. Hör av dig!

Panelbyten

I samband med målning kan vi hjälpa er byta ut era träpaneler.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Behov av en Fasadrenovering i Stockholm?

Lång erfarenhet inom renovering av fasader i Stockholmsregionen

Låt skickliga hantverkare göra jobbet

Vi är måna om att våra kunder känner sig trygga med att vi kommer leverera resultat av högsta möjliga kvalitet. Av den anledningen jobbar enbart utbildade och certifierade hantverkare i vårt företag. Det gör att du kan räkna med att alla arbeten vi utför genomförs på ett fackmannamässigt vis och enligt alla gällande branschstandarder.

Vi renoverar fasader och byter träpaneler i hela Stockholmsområdet

Till våra kunder räknar vi privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi har jobbat åt kunder ur tidigare nämnda kundgrupper i bland annat Tyresö, Älta, Botkyrka, Täby och Danderyd.

Några av våra tjänster inom fasadrenoveringar

  • Reparationer
  • Murning
  • Fasadmålning
  • Fönsterbyten, fönstermålning och fönsterrenoveringar
  • Tegelfasader – lagning av fogar, armering, kramlor med mera
  • Tilläggsisolering
  • Byten av träpaneler

Fasadrenoveringen på ditt hem blir billigare med ROT-avdraget

Har du ett önskemål om att renovera fasaden eller byta träpanel på din bostad? Då har du möjligheten att sänka din kostnad för arbetet med ROT-avdraget. Om du vill ha reda på vad som gäller i ditt fall kan du höra av dig till oss så hjälper vi dig. Om du har rätt till avdraget så sköter vi allt det praktiska kring handläggningen.

Begär din kostnadsfria offert redan idag – hör av dig!

Oavsett om det handlar om en stor eller liten fasadrenovering kan du kontakta oss för att få en gratis offert. Observera att vi gärna gör hembesök innan vi ger några exakta prisuppgifter om det handlar om ett större renoveringsuppdrag. Detta hembesök är självklart kostnadsfritt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?