Måla om Lägenhet i Stockholm

Är din lägenhet i behov av en uppfräschning? I sådana fall är det en bra idé att låta professionella målare göra jobbet. Som målerifirma har vi arbetat åt fastighetsägare, privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Tidigare uppdrag inkluderar allt från ommålning av enskilda rum till lägenhets- och kontorsanpassningar och större uppdrag. Kontakta oss för kostnadsfri offert så kan vi hjälpa er så fort som möjligt!

Lägenhetsmålning

Vi erbjuder tjänster inom köksmålning, målning av sovrum & tapetsering i lägenheter.

Husmålning

Vi hjälper er gärna givetvis måla om i andra fastigheter så som hus eller villor.

Renovering

I samband med målning kan vi hjälpa er med renoveringar av badrum, kök, uteplats & mera!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Gratis Prisförslag

  Frågor eller funderingar? Vi erbjuder en fri offert.

  ROT-Avdrag

  Nyttja ROT-Avdraget & få 30% rabatt på arbetskostnaden.

  Auktoriserade

  Vi har inom företaget certifierade målare.

  Behov av en Lägenhetsmålning i Stockholm? Vi erbjuder 100% nöjd-kund-garanti

  Varför ska du anlita oss för måleriet?

  För att vi har den känsla för kvalitet och finess i utförandet som mångårig yrkeserfarenhet ger. Vi har all utrustning som krävs, är på plats snabbt och ser till att målningen flyter på så smärtfritt och effektivt som möjligt. Självklart får du kvalitetsgaranti på våra tjänster.

  Vi kan hjälpa dig med dina färgval

  Du vet att du vill måla om men är osäker på vilka färger som funkar bäst? Inga problem. Vi vet både vilka nyanser som fungerar och vilka typer av färger som ger bäst resultat. Om du vill diskutera färgval är det bara att höra av dig så hjälper vi dig. Andra tjänster vi erbjuder:

  • Tapetsering
  • Färgborttagning
  • Målning av lister och dylikt

  Du kan använda ROT-avdraget när du målar om hemma

  Att måla om i din egen lägenhet är en tjänst som berättigar till ROT-avdraget. Hur funkar det? Faktum är att du inte behöver göra någonting. Vi tar hand om din ansökan och allt praktiskt däromkring. Är det så att du har rätt till avdraget så kommer vi redovisa din totalkostnad, inklusive avdrag, i din kostnadsfria offert.

  Vi målar lägenheter i Stockholm med omnejd

  Vårt måleri tar uppdrag i bland annat Kungsholmen, Södermalm, Älvsjö, Enskede och Liljeholmen. Hela Stockholmsregionen helt enkelt.

  Få ett gratis kostnadsförslag för din lägenhetsmålning

  Det enda du behöver göra för att få en kostnadsfri offert är att höra av dig till oss. Berätta hur vi kan hjälpa dig så återkopplar vi inom kort med en gratis offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-124 11 612
   Mail: offert@målarna.com

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

   Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

   Vad innebär ROT-Avdrag?

   I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

   Vad betyder totalentreprenör?

   Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

   Hur mycket kostar det att måla om?

   Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!

   Theo H, Tumba

   Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!

   Stefan, Enskede

   Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

   Lägenhetsägare, Mälarhöjden

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Fasadmålning Hus. Huddinge

   Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

   Ommålning Lägenhet. Södertälje

   Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

   Nymålat Garage. Västerhaninge

   Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-124 11 612
    Mail: offert@målarna.com

    Offert? Klicka här