Målarna.com

Måleri & Renovering i Stockholm

Om du behöver hjälp med måleri eller renovering någonstans i Stockholm är du välkommen att kontakta oss. Vi är en rutinerad byggfirma som utför måleri och renoveringstjänster både invändigt och utvändigt på alla typer av fastigheter. Under våra år i branschen har vi hjälpt till med byggtjänster i bland annat hyreshus, kontors- och butiksfastigheter, villor med mera. Kontakta oss för kostnadsfri offert så kan vi hjälpa er så fort som möjligt!

Invändigt Måleri

Söker ni en målare? Vi erbjuder tjänster inom köksmålning, målning av sovrum & tapetsering!

Utvändigt Måleri

Vi hjälper er gärna med målning av fasader, hus, sommarstugor, villor & m.m.

Renovering

I samband med målning kan vi hjälpa er med renoveringar av badrum, kök, uteplats & mera!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Söker ni en Målare i Stockholm?

Vi utför allt inom måleri, renovering & snickeri i Stockholmsregionen

Skickliga och certifierade hantverkare

Om du anlitar oss kan du känna dig trygg i att alla tjänster kommer utföras av målare och snickare med lång yrkeserfarenhet och utbildning. Stora eller små projekt spelar ingen roll, vi utför alla med samma noggrannhet.

Några av våra tjänster

  • Målning & renovering av trapphus
  • Fönstermålning
  • Lägenhetsmålning
  • Fasadmålning
  • Tapetsering
  • Fasadtvätt

Vi skräddarsyr en lösning åt dig

Vi kan ombesörja hela eller delar av ett större projekt beroende på dina behov och önskemål. Vi är tillgängliga och lyhörda och om du anlitar oss kommer du alltid kunna föra dialog med en av våra projektledare.

Måleri och renoveringar i hela Stockholm

Vi är baserade i Stockholm och hjälper kunder i Stockholms närområde. Dit räknar vi kommuner och områden som bland annat Täby, Sollentuna, Danderyd, Järfälla och Sundbyberg.

Använd ROT-avdraget när du anlitar oss

Kunder som anlitar oss för privat räkning kan sänka sina kostnader med ROT-avdraget. Det mest grundläggande villkoret som måste uppfyllas för att ROT-avdraget ska vara giltigt är att vi anlitas för att utföra en tjänst på en privat bostad. Om du är osäker och vill veta om du har rätt till ROT så kan du höra av dig till oss

Kontakta oss för en gratis offert

Har du ett måleri- eller renoveringsprojekt du vill ha hjälp med? Kontakta oss först och berätta hur vi kan hjälpa dig så ger vi dig en offert helt utan kostnad. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?