Målarna.com

Fasadmålning i Stockholm

Du har hittat till ett auktoriserat måleri och byggföretag med bas i Stockholm. Med våra tjänster inom måleri och renoveringar vänder vi oss till privatmarknaden, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Som totalentreprenör kan vi erbjuda helhetslösningar inom fasadmålning och renoveringar. Kontakta oss för kostnadsfri offert så kan vi hjälpa er så fort som möjligt!

Måla om Fasad

Vi målar om fasader på villor, sommarhus, förråd, attefallshus, friggebodar & m.m.

Panelbyten

I samband med målning kan vi hjälpa er byta ut era träpaneler.

Invändigt måleri

Behöver ni hjälp inomhus? Vi erbjuder tjänster inom köksmålning, målning av sovrum och tapetsering!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Behov av en Fasadmålning i Stockholm?

Lång erfarenhet inom målning av fasader i Stockholmsregionen

Varför ska du välja oss för fasadmålningen?

För att vi är måna om att ta fram så kostnadseffektiva lösningar som möjligt till våra kunder. Med det menar vi att vår målsättning är att erbjuda högsta möjliga kvalitet till lägsta möjliga kostnad. Tack vare rutinerad projektsamordning och tillgång till egen byggställning kan vi vara på plats snabbt och därefter se till att arbetet flyter på utan avbrott.

Våra tjänster inom fasadmålning och dylikt

  • Färgborttagning & fasadtvätt
  • Renovering av grundfärg
  • Fasadrenovering
  • Ommålning av fasader
  • Totalrenoveringar

Vill du renovera fasaden på din villa? Använd ROT-avdraget för att sänka dina kostnader

ROT låter dig sänka din totalkostnad med upp till 30 procent, eller totalt 50 000 kronor. Om du vill veta om du har rätt att utnyttja avdraget kan du kontakta oss så hjälper vi dig. Om ROT är giltigt för dig så hjälper vi dig med allt praktiskt pappersarbete.

Fasadmålningar i hela Stockholm

Vi målar fasader på alla slags fastigheter: hyreshus, villor, sommarstugor, fritidshus, butiks- och kontorslokaler med mera. Vårt arbetsområde innefattar bland annat Upplands Väsby, Sigtuna, Östermalm, Vasastan och Gamla Stan. Helt enkelt orter och områden i hela Stockholmsregionen.

Kvalitetssäkrade fasadmålningar

Vi jobbar enbart med certifierade och utbildade målare samt pålitliga och auktoriserade samarbetspartners.

Ta kontakt för att få ett gratis kostnadsförslag

Påbörja inte din fasadmålning innan du hört med oss! Kontakta oss först och få reda på vilket fördelaktigt pris vi skulle ge dig. Du kan höra av dig till oss via telefon, e-post eller vårt kontaktformulär som du hittar på den här sidan. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?