Målarna.com

Trapphusrenovering & målning i Stockholm

Vi är en professionell och välrenommerad måleri- och byggfirma som bland mycket annat hjälper till med trapphusrenoveringar i Stockholmsområdet. Vi kan erbjuda helhetslösningar för att skapa inbjudande och fräscha trapphus. Vi putsar golv, målar, renoverar fönster och mer därtill.

Måla om Trapphus

Vi hjälper er med målning av trapphus inklusive stuckatur och övriga detaljer.

Renovera Trapphus

Vi kan givetvis hjälpa till med renovering av trapphuset så som entré eller räcken.

Trapphusstädning

I samband med målning kan vi hjälpa er med regelbunden trappstädning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Ska ni Måla om ert Trapphus i Stockholm?

Lång erfarenhet inom trapphusrenovering i Stor-Stockholm

Låt en auktoriserad renoveringsfirma ta hand om trapphusrenoveringen

I vårt företag jobbar ett antal hantverkare som alla har olika expertisområden. Vad de har gemensamt är att de är utbildade och certifierade. Det gör att du som kund kan känna dig trygg med att alla arbeten vi utför genomförs enligt rådande branschstandarder och på ett fackmannamässigt sätt.

Vi renoverar trapphus i hela Stockholmsområdet

Vi har utfört trapphusrenoveringar åt företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Tidigare kunder till oss finns i bland annat Huddinge, Trångsund, Haninge, Mälarhöjden och Hägersten.

Några av våra tjänster inom trapphusrenoveringar

Saknar du någon tjänst i uppräkningen nedan? Om det handlar om trapphusrenovering eller målning är chansen stor att vi kan hjälpa dig även med detta.

  • Trapphusmålning
  • Installation av säkerhetsdörrar
  • Golvslipning & polering
  • Fönsterrenovering & fönstermålning

ROT-avdrag för privatkunder

Om du har ett trapphus i din privatägda bostad som du vill ha hjälp att renovera så kan du sänka din kostnad med ROT-avdraget. Skulle det vara så att du är osäker på vad som gäller i ditt fall kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig.

Få ett gratis kostnadsförslag för trapphusrenovering i Stockholm

Vill du få reda på vad det skulle kosta att renovera trapphusen i din fastighet? Då kan du enkelt kontakta oss via telefon, e-post eller vårt kontaktformulär. Berätta något om vilka tjänster du vill ha hjälp med. Vi återkopplar så snabbt vi kan med en offert som du får helt utan kostnad.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?