Målarna.com

Fönstermålning i Stockholm

Anlita oss om du behöver hjälp med fönstermålning och fönsterrenoveringar i Stockholm. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar med fönstermålning. I och med vårt kundunderlag så har vi vana av att ta hand om både stora och små projekt. Kontakta oss för kostnadsfri offert så kan vi hjälpa er så fort som möjligt!

Invändigt Måleri

Söker ni en målare? Vi erbjuder tjänster inom köksmålning, målning av sovrum & tapetsering!

Utvändigt Måleri

Vi hjälper er gärna med målning av fasader, hus, sommarstugor, villor & m.m.

Renovering

I samband med målning kan vi hjälpa er med renoveringar av badrum, kök, uteplats & mera!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Dags att Måla om era Fönster i Stockholm?

Vi utför allt inom måleri, renovering & snickeri i Stockholmsregionen

Behöver dina fönster målas om?

Man brukar räkna med att klassiska träfönster behöver målas och kittas om ungefär var sjunde år. Detta för att motverka att problem som väta och röta ska få fäste. Om du vill att vi ska renovera och måla om äldre fönster kan du vara säker på att vi gör det med den noggrannhet och fingertoppskänsla som krävs för att dina fönsters karaktär ska bibehållas.

Ett måleriföretag för hela Stockholm

Vi målar fönster och utför andra bygg- och måleritjänster i hela Stockholmstrakten. För att nämna några exempel så har vi nöjda tidigare kunder i bland annat Bromma, Hässelby, Sigtuna, Åkersberga och Upplands Väsby.

En pålitlig målerifirma för din fönstermålning

Våra hantverkare har lång yrkeserfarenhet samt är utbildade och certifierade. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att jobbet blir utfört på ett fackmannamässigt vis. Vi har tillgång till vår egen byggställning vilket låter oss ta hand om även stora uppdrag, så som fönstermålning på hyreshus, på ett kostnadseffektivt vis.

Du kan använda ROT-avdraget för fönstermålning på hemmet

Du är berättigad till ROT-avdraget om du anlitar oss för att måla om fönster på din bostad. Ta upp ROT när du hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Vill du ha ett kostnadsförslag för fönstermålning i Stockholm?

Hör av dig till oss och berätta vilken typ av och hur många fönster det handlar om och ungefär hur stort renoveringsbehov de har. Du kan ringa eller skriva till oss.

Vi återkopplar till dig med en gratis offert inom 48 timmar från att du kontaktade oss.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?