Målarna.com

Tapetsering i Stockholm

Vi är en Stockholmsbaserad byggentreprenör som kan hjälpa dig med allt inom tapetsering. Vi har utfört tapetseringar, måleri och renoveringar åt såväl privatpersoner som i samband med lägenhetsanpassningar åt fastighetsägare. Vi jobbar över hela Stockholmstrakten och till våra kunder räknar vi bland annat privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Hör av dig för en fri offert idag!

Allt inom Tapetsering

Vi hjälper er med alltifrån tapetborttagning, till spackling, slipning & tapetsering

Fondväggar & Väggmålning

Vi hjälper er gärna med målning av innerväggar, fondväggar och mycket mera

Målning av Lister

I samband med tapetseringen kan vi hjälpa er måla lister & dylikt

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Söker ni en Tapetseringsfirma i Stockholm?

Vi utför allt inom måleri, renovering & snickeri i Stockholmsregionen

Varför ska du anlita oss för tapetseringen?

Det finns flera goda skäl till varför du ska låta professionella hantverkare ta hand om tapetseringen. För det första blir resultatet förmodligen bättre, om du inte har vana av att tapetsera. Vårt yrkeskunnande har gett oss känsla för kvalitet och finess och vi har den ut i fingerspetsarna. Utöver det kommer tapetseringen att gå fortare och det blir enklare för dig.

Våra tjänster inom tapetsering

  • Spackling
  • Slipning
  • Tapetborttagning
  • Tapetsering
  • Fondväggar
  • Väggmålning
  • Målning av lister

Kan du använda ROT-avdraget för en tapetsering hemma?

Absolut, att tapetsera hemma berättigar dig till ROT-avdraget. Om det är så att du har rätt till avdraget så kan du sänka totalkostnaden för tapetseringen med upp till 30 procent. Ännu bättre är att du inte behöver göra någonting. Vi tar hand om allt som har med avdraget att göra inklusive alla kontakter med Skatteverket.

En tapetserings- och renoveringsfirma för hela Stockholm

Som nämnts tidigare omfattar vårt arbetsområde hela Stockholm. Dit räknar vi orter och områden som till exempel Solna, Bromma, Hässelby, Vallentuna och Åkersberga.

Behöver du renovera och tapetsera?

Inga problem. Vi har kompetens inom byggjobb också. Ta upp detta med oss när du hör av dig så sätter vi ihop en skräddarsydd lösning åt dig.

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Innan vi sätter igång vill du så klart veta vad det du vill ha hjälp med skulle kosta. Hör av dig till oss och berätta så återkopplar vi inom kort till dig med en gratis offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?