Målarna.com

Målare i Enskede & Årsta

Vi hjälper dig med byggprojekt i Enskede och Årsta i Stockholm. I oss har du en målar- och byggfirma med mer än 15 års erfarenhet. Vi kan se tillbaka på ett stort flertal av lyckade projekt inom renoveringar och ger dig gärna referenser från tidigare kunder om du vill veta mer. Kontakta oss för en fri offert idag!

Målning av Fasader

Är det dags att måla om huset? Vi målar & tvättar fritidshus, villor & sommarstugor!

Målning & Tapetsering

Vi kan hjälpa er måla & tapetsera! Hör av dig till oss – få återkoppling med ett gratis prisförslag!

Renovering

Vi strävar alltid efter att du ska bli nöjd med det slutresultat vi levererar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Allt inom Måleri i Enskede & Årsta

Vi har utfört måleriarbeten i bl.a. Enskede Gård, Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Älvsjö, Herrängen, Långsjön, Gubbängen m.m.

Allt från fasadmålning till totalrenoveringar runt Enskede

 • Lokalanpassning
 • Fasadmålning
 • Lägenhetsrenovering
 • Trapphusrenovering & trapphusmålning
 • Tapetsering
 • Renovera fasad
 • Fönstermålning
 • Fönsterrenovering
 • Måleri in- & utvändigt
 • Snickeri
 • Kontors- & hyresgästanpassning

Få professionell hjälp av en målaremästare

Om du vill säkerställa att ditt måleriprojekt blir utfört på ett professionellt sätt, rekommenderar vi att du anlitar oss som målaremästare. Vi har utbildning inom måleri, men har också många års erfarenhet och har genomgått ytterligare utbildningar och certifieringar för att bli experter på vårt område.

Enskede & Årsta med omnejder är vårt arbetsområde

Vi bygger, renoverar och målar i och på fastigheter i bland annat Enskede Gård, Farsta, Sköndal, Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Älvsjö, Herrängen, Långsjön, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan och Fruängen. Våra målare arbetar även i Huddinge.

Använd rotavdraget för din hemrenovering

När du väljer att anlita oss för måleriarbeten i din bostad kan du dra nytta av rotavdraget, vilket innebär att du kan få tillbaka upp till 50% av arbetskostnaden på ditt måleri. Rotavdraget är en del av statens satsning på att öka det egna boendets värde, och gäller för olika typer av renoveringsarbeten såsom måleri, tapetsering och snickeriarbeten. Så om du planerar att förnya hemmet med hjälp av en målarfirma, tveka inte att höra av dig till oss för att få veta mer om rotavdraget.

Få en gratis offert

Hör av dig till oss om du har ett projekt inom måleri eller renovering att diskutera. Vi har ett stort kontaktnät inom branschen och kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för ditt projekt. Välj en rutinerad och skicklig målaremästare för att få professionell hjälp och en kvalitativt hög standard på ditt måleriprojekt, välj oss!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?