Målarna.com

Kontakta Målare i Stockholm

Söker ni en målare? Vi är ett erfaret måleriföretag som tar oss an måleri- och renoveringsuppdrag i hela Stor-Stockholm. I vårt team ingår en bred uppsättning hantverkare med olika expertområden såsom snickare och målare. När du anlitar oss för ett uppdrag kan du räkna med att få det utfört inom utsatt tid och enligt planerad budget. Hör av dig om du behöver med målning, renovering eller tapetsering. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert så kontakta oss redan idag!

Hus- & Fasadmålning

Är det dags att måla om huset eller villan? Vi kan hjälpa er!

Fönsterrenovering- & Målning

Fönster är mycket utsatta byggnadsdelar. Vi kan återställa dem till sin forna glans!

Invändig Målning

Måleri är vår huvudsyssla & kan hjälpa er med allt från tapetsering till en totalrenovering av hela lägenheten!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Er Lokala Målerifirma i Stockholm

Kontakta oss innan ni målar om nästa gång för en gratis offert

Previous slide
Next slide

Är det dags att måla om?

Många tänker att exempelvis en ommålning är någonting som går att genomföra på egen hand. Vi vågar dock lova att resultatet både blir snyggare och håller längre om det utförs av någon av våra kunniga och trevliga målare. För de flesta är det viktigt att ha ett stilrent hem där själva bostaden smälter samman med inredningen. Med våra kunskaper kan vi hjälpa dig en bra bit på vägen mot ditt drömhem – eller kontor, sommarstuga eller vad det nu kan tänkas vara.

Allt inom Måleri & Renovering i Stockholm

Du har en idé, tanke, eller vision om en ommålning, renovering eller tapetsering. Nästa led i den tankegången brukar vara frågan hur mycket det kommer att kosta. Du behöver inte sväva i ovisshet. För de flesta som beställer uppdrag från oss är kostnaden självklart en viktig faktor.

Hör av dig till oss för en gratis offert

Därför erbjuder vi en kostnadsfri offert till alla potentiella kunder. Det enda du behöver göra är att fundera över vilka önskemål du har och ungefär vad du kan tänkas vilja betala. Var gärna så detaljerad som möjligt om dina önskemål – men oroa dig inte om du skulle missa något, det är vi som är experterna och vi hjälper gärna till att raffinera din idé. I vissa fall, särskilt vid större uppdrag, kan vi behöva göra ett besök på platsen där uppdraget ska utföras för att kunna ge dig ett utförligt kostnadsförslag.

Ett eventuellt besök är också ett sätt att säkerställa att vi kan utföra uppdraget enligt dina specifikationer.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?