Målarna.com

Målerifirma i Vaxholm, Resarö i Stockholms skärgård

Ska du fräscha till bostaden med nya tapeter och ny målarfärg runt Vaxholm? Det här är en enklare form av renovering som kan göra stor skillnad för ett helt rum.

Fasadmålning- & Renovering

Att renoveringsformen är enklare än exempelvis en fasadrenovering betyder dock inte att vem som helst kan göra den snyggt.

Måleri & Tapetsering

För allra snyggast resultat på tapetseringen och målningen bör du anlita professionella målare.

Putsning & Renovera Tegelfasad

Bor du i Vaxholm, Resarö i Stockholms skärgård? Då är vi målerifirman för dig.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Erfaret Måleriföretag i Vaxholm, Resarö i Stockholms skärgård

Vare sig du vill boka våra målare eller snickare för ett stort eller litet projekt är vi redo att ta oss an din fastighetsdröm.

Måleri och andra tjänster

  • Totalentreprenad med ställningsmontering i egen regi
  • Måleriföretag med behöriga målare och tapetserare
  • Bygg- och renoveringsfirma för alla typer av hantverk
  • Hantverkare som arbetar för både privat- och företagskunder
  • Certifierad totalentreprenör som sätter säkerheten först
  • Hantverksfirma med stort kontaktnät och ansvarsförsäkring

Säkra och trygga renoveringar

Från marken till taket, i egenskap av totalentreprenör inom bygg och renovering kan vi ombesörja i stort sett en hel renoveringsprocess med såväl mark- som takarbeten. Inför fasadrenoveringar med fasadbyten och fasadmålningar monterar vi våra egna byggställningar, allt utifrån rådande säkerhetsföreskrifter. Eftersom säkerheten är så viktig för oss lägger vi mycket fokus på att planera för trygga projekt.

Rotavdrag på hantverk i Vaxholm

Våra kunder finns i hela Stockholm. Detta innebär att vi arbetar lokalt på orter som Vaxholm, Resarö, Stockholms skärgård, Edholma, Kullö, Engarn, Ytterby, Resarö, Ytterbystrand, Åkersberga, Överby, Svinningeudd, Hästängsudd och Karlsudd. Vilka är våra kunder? Allt från kyrkostift till villaägare, däremellan har du kommersiella fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt kommunala verksamheter. Privatpersoner kan få ROT-avdrag på våra tjänster.

Måla och tapetsera ditt drömhem

Vår totalentreprenad har 15 års erfarenhet av branschen. Tapetsering och målning hör till våra specialiteter, för det var där vi började. På senare år har vi dock blivit en heltäckande firma med ett brett kontaktnät inom de flesta hantverksyrken. Måla och tapetsera om hemma – och få samtidigt golvbytet och trapprenoveringen gjorda. Kontakta oss för att komma ett penseldrag närmare ditt drömhem.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?