Målarna.com

Målare i Åkersberga

Har du behov av hjälp från en professionell och pålitlig målerifirma i Åkersberga, Österåker i Stockholm? Med våra mer än 15 år i branschen är vi ett rutinerat alternativ för dig som behöver hjälp med måleri eller renovering någonstans i Roslagen med omnejd. Har du ett projekt inom renovering eller måleri som du vill diskutera med ett professionellt bollplank?

Fasadmålning

Vårt team av certifierade målare och snickare står redo att hjälpa kunder inom husmålning.

Måleri & Tapetsering

Allt inom invändigt måleri & tapetsering av sovrum, badrum, kök och mera!

Renovering

Våra snickare & målare kan givetvis hjälpa er med mindre & större renoveringsarbeten!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Söker ni en Målare kring Åkersberga?

Vi hjälper till med renovering i Vallentuna, Kragstalund, Ormsta, Brottby, Bällsta, Valllbostrand, Gustavslund, Tingvalla, Ullna, Gröndal, Kårsta och Lindholmen.

Din kompletta renoverings- och målerifirma i Roslagen & Norrort Stockholm

 • Fönstermålning
 • Fönsterrenovering
 • Trapphusrenovering & trapphusmålning
 • Snickeri
 • Måleri in- & utvändigt
 • Lokalanpassning
 • Fasadmålning
 • Lägenhetsrenovering
 • Kontors- & hyresgästanpassning
 • Tapetsering
 • Renovera fasad

Vi hjälper dig i Åkersberga med omnejd

Vårt team med skickliga målare och snickare utgår från Åkersberga. Vi hjälper kunder i hemorten med omnejd. Med andra ord kan vi hjälpa till med renoveringar och måleri i bland annat Vallentuna, Kragstalund, Ormsta, Brottby, Bällsta, Valllbostrand, Gustavslund, Tingvalla, Ullna, Gröndal, Kårsta och Lindholmen.

Kostnadseffektiv projektplanering och hög kvalitet

När du väljer oss för ditt måleri- eller renoveringsprojekt kan du räkna med kostnadseffektiv projektplanering och ett stort fokus på kvalitet i varje arbetsmoment. Vi vill att du ska vara nöjd med det slutresultat vi levererar, och vi lägger stor vikt vid att alltid leverera högkvalitativ service.

Erbjuder även rotavdraget som prissänkning

De flesta av våra tjänster är berättigade till rotavdrag. Detta innebär att du har möjlighet att få en prissänkning om du vill att vi ska hjälpa dig med måleri eller renovering i din bostad. För att få dra nytta av rotavdraget måste du äga bostaden och ha rotavdrag kvar att ta ut. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om hur detta fungerar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Om du går i funderingar på att renovera eller måla om, hör av dig till oss. Vi erbjuder kostnadsfria offertförslag, där vi även kan berätta mer om hur vi kan genomföra ditt projekt på bästa sätt. Så tveka inte att ringa eller skriva till oss för att få en prisuppgift och mer information om våra tjänster.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?