Målarna.com

Målare i Vallentuna, Stockholm

Du har hittat till ett måleri- och renoveringsföretag hemmahörande i Vallentuna i norra Stockholm. Vårt team av certifierade målare och snickare står redo att hjälpa kunder i Vallentuna med omnejd med små och stora renoveringar in- och utvändigt. Vi är en van leverantör av heltäckande lösningar inom renoveringar runt Uthamra, Bällsta, Brottby, Kårsta, Lindholmen, Ormsta i Stockholm. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Måla Husfasad

Behöver ni hjälp med att måla om fasaden? Vi utför både målning & tvättning.

Måleri & Tapetsering

Är det dags att måla om? Allt inom invändig målning & tapetsering

Renoveringar

Givetvis kan vi hjälpa er med renovering i samband med målningen!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Måleri & Renovering i Vallentuna

Måleriarbeten i bl.a. Uthamra, Rosendal, Kragstalund, Lindholmen, Brottby, Lövsättra, Kårsta, Ormsta, Bällsta, Karlberg och Tingvalla.

Totalentreprenad för målning & renoveringar i Vallentuna

 • Fönstermålning
 • Lokalanpassning
 • Snickeri
 • Måleri in- & utvändigt
 • Fönsterrenovering
 • Fasadmålning
 • Lägenhetsrenovering
 • Kontors- & hyresgästanpassning
 • Tapetsering
 • Renovera fasad
 • Trapphusrenovering & trapphusmålning

Renoveringstjänster för kunder i Roslagen & Stockholm med närområde.

Förutom Vallentuna tar vi oss an renoveringsprojekt också i bland annat Uthamra, Rosendal, Kragstalund, Lindholmen, Brottby, Lövsättra, Kårsta, Ormsta, Bällsta, Karlberg och Tingvalla. Kunder vi jobbar för inkluderar till exempel fastighetsägare, offentliga aktörer, bostadsrättsföreningar, villaägare, föreningar, stiftelser, företag och privatpersoner. Våra målare hittar ni även i Åkersberga.

Egen byggställning gör oss mer kostnadseffektiva

Vi har vår egen byggställning vilket drar ner våra kostnader och gör oss snabbare. Förutom detta har vi under våra mer än 15 år i branschen blivit experter på hur man planerar och driver projekt så kostnadseffektivt som går. Med oss som hjälp vid renoveringen kommer jobbet aldrig att stå still.

Rotavdrag – en självklarhet för billigare snickeri hemma

Om du har önskemål om att renovera hemma så kan du sänka priset för detta. Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med tapetsering av ett enskilt rum eller om du vill totalrenovera hela bostaden. Äger du bostaden själv och är folkbokförd där så kan du få totalkostnaden för projektet sänkt med upp till 50 000 kronor. Kontakta oss för mer information om det låter som något som kan vara aktuellt för dig.

Anlita ett rutinerat måleri

Vi diskuterar gärna ditt renoverings- eller måleriprojekt. När vi tagit del av dina önskemål kan vi ge dig en kostnadsfri offert. Vi återkopplar så snabbt vi kan, i de flesta fall inom 48 timmar från att du hörde av dig.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?