Målarna.com

Målerifirma på Dalarö, Haninge & Stockholm

Ska du anlita en målare på Dalarö, Haninge? I så fall har du hittat rätt. Vår totalentreprenad inom bygg och renovering i Stockholm är nämligen experter på måleri och tapetsering. Vi älskar också det vi gör, för det är svårt att inte dras med i häpnaden över hur snyggt det blir med nya tapeter. Enfärgade eller mönstrade tapetrullar?

Fasadmålning- & Renovering

Behov av en renovering eller målning av villafasen?

Måleri & Tapetsering

Vi har lång erfarenhet av invändig målning & tapetsering.

Putsning & Renovera Tegelfasad

Vi hjälper dig med allt från fasadputsning till den mest komplexa renoveringen.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Allt inom Måleri & Renovering runt Dalarö, Haninge och Stockholm

Varmt välkommen att kontakta oss för en fri offert via mejl eller telefon, så tar vi det därifrån.

Snygga och fräscha fastigheter i Haninge

Man skulle kunna beskriva vår expertis som mångsidig, men så har vi också 15 år i bygg- och renoveringsbranschen bakom oss. Under dessa år har vi hjälp villaägare, stugägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, butiksinnehavare och så vidare att få snygga och fräscha fastigheter. Vi arbetar i Storstockholm. Detta innebär att du finner oss på orter som Dalarö, Haninge, Vendelsö, Västerhaninge, Vadet, Malmen, Kolbotten, Smådalarö, Furunäs, Tegelbruket, Sandemar och Svärdnäs.

Proffsiga tjänster från mångsidiga målare

  • Måleri och tapetsering av bostad
  • Fasadmålning på kommunal byggnad
  • Fasadrenovering på gammal kyrkobyggnad
  • Kontorsrenovering med ombyggnad av väggar
  • Panelbyte med fönsterrenovering i bostadsrättsförening
  • Husrenovering med totalrenovering av tak, fasad och grund
  • Trapphusrenovering med väggmålning och installation av belysning

Punktligt, lyhört och tryggt måleriföretag

Åren i branschen har lärt oss vikten av säkerhet i flera led. Vi ser till att planera med hantverkarnas trygghet i åtanke, vilket bland annat innebär att vi inte lovar våra kunder mer än vad vi kan hålla. Punktlighet är en dygd och så även en lyhörd kommunikation. Förutom detta uppdaterar och kollar vi utrustningen med jämna mellanrum. Vi ser även till att gå de senaste säkerhetsutbildningarna och skaffa de certifieringar som behövs för ett säkert arbete.

Skräddarsytt kring färg och tapeter

Om du vill få hjälp av branschens kunnigaste och trevligaste målare och snickare vet du antagligen till vilka du ska vända dig. Jajamensan, till oss! Inte bara ser vi till att du får det tjusigaste i hantverksväg såsom ett noggrant underarbete med slät spackling och slipning inför en tapetsering, utan att du också får precis så skräddarsydda lösningar som du behöver för att känna dig nöjd med slutresultatet. Kompromissa varken med kvalitet eller säkerhet, anlita oss.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?