Målarna.com

Målare i Haninge

Om du är på jakt efter en mer än kompetent målerifirma i Haninge, Stockholm har du hittat rätt. Vi har under våra dryga 15 år i branschen samlat på oss mycket erfarenhet och sammansvetsats som ett arbetsteam som klarar av såväl små som stora uppdrag. Vi tar uppdrag i Haninge med omnejd inkluderat orter som Västerhaninge, Vendelsö, Vega, Gudö, Söderby, Ösmo, Dalarö, Handen, Jordbro, Muskö, och Kolartorp. Kontakta oss för en fri offert idag!

Fasadmålning & Tvättning

Behöver ni hjälp med att fräscha upp fasaden? Vi utför både målning & tvättning.

Måleri & Tapetsering

Är det dags att måla om? Vi utför bl.a. målning & tapetsering av lägenheter & rum.

Renovera

Givetvis kan vi hjälpa er med renovering i samband med målningen!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Er Lokala Målare i Haninge

Måleriarbeten i bl.a. Västerhaninge, Vendelsö, Vega, Gudö, Söderby, Ösmo, Dalarö, Handen, Jordbro, Muskö, & Kolartorp.

Allt inom måleri i Haninge

 Att måla handlar om att ha känsla för detaljer. Det är inte ovanligt att tänka att en ommålning är någonting man klarar av att genomföra själv. Du kommer dock att märka att ett arbete som utförts av professionella fackmän blir bättre utfört och håller längre. Det är det som är resultatet av den fingertoppskänsla man får efter ett och ett halvt decennium. Under vår verksamma tid har vi renoverat och målat om allt från villor till kyrkor och kan räkna både privat- och företagskunder bland våra nöjda beställare 

Ska ni renovera – välj ett tryggt alternativ

Våra professionella snickare och målare sätter dina önskemål i första rummet. Du har en idé om hur du vill renovera – vi fullföljer den. Svårare än så är det inte. I det avseendet tar vi oss an alla uppdrag med en garanti för att vi ser det som slutfört först när du är nöjd med resultatet.

Våra tjänster i Haninge

Så länge det har med bygg eller måleri att göra, kan vi göra det. Vi målar, tapetserar om och bygger. Om du saknar någon byggtjänst bland alla de som vi tagit upp hittills rekommenderar vi att du hör av dig till oss. Förmodligen kan vi hjälpa dig ändå. Vi utför bl.a.

  • Invändig målning & Tapetsering
  • Fasadmålning & Fönstermålning
  • Renovering av hus, lägenheter, radhus, kontor, lokaler
  • Dörrmålning
  • Trapphusrenovering & målning
  • Färgsättning
  • Byte av träpaneler och träfasader

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Behöver ni en Målare i Haninge?

Totalentreprenad gör det enkelt för dig

Helhetslösningar inom måleri och renoveringar

Vi är en totalentreprenör vilket innebär att vi ser det som vår uppgift att leverera färdiga lösningar till våra kunder. Det vill säga att om du vill renovera exempelvis en villa så ska du kunna räkna med att vi genomför hela arbetet. Du behöver inte köpa in ytterligare tjänster från tredjepart. Detta kan vi genomföra tack vare den breda uppsättningen kompetenser i vårt arbetsteam samt vårt omfattande kontaktnät. Vi tar alla typer av måleri- och renoveringsprojekt från starten ända fram till slutfört resultat.

Kontakta oss innan ni målar om nästa gång för en gratis offert 

Alla uppdrag är unika i det att alla kunder har sina egna specifika önskemål samtidigt som varje plats har särskilda förutsättningar. Av den anledningen uppger vi inga kostnadsförslag här. Du är istället välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål, var så detaljerad som du kan. Om du inte kan vara det oroa dig inte ändå, vi hjälper dig gärna att ta fram din idé. I vissa fall, särskilt om det gäller stora uppdrag, besöker vi dig gärna på plats för att få en uppfattning om vad arbetet kräver. Oavsett platsbesök eller ej, får du en kostnadsfri offert av oss. Måleri och renoveringar kan ge dig rätt till ROT-avdrag. För att göra det så smidigt som möjligt för dig kan vi hjälpa dig med pappersarbetet kring detta.

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?