Målarna.com

Målare i Tyresö, Stockholm

Behöver du hjälp av ett professionellt och rutinerat måleri någonstans i Tyresö, Stockholm? Våra skickliga målare och byggjobbare står redo att rycka ut till kunder i bland annat Bollmora, Sofieberg, Fornudden, Lindalen, Älta, Vendelsö, Raksta, Trollbäcken, Öringe, Krusboda, Rotvik och Orrnäset. Vi har jobbat åt privata kunder, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare under många år. Kontakta oss för en fri offert idag!

Målning av Fasader

Är det dags att måla om fasaden? Vi målar & tvättar hus, villor & sommarstugor!

Målning & Tapetsering

Vi kan hjälpa er måla & tapetsera bl.a. sovrum, badrum, kök och mera!

Renovering

Våra snickare & målare kan givetvis hjälpa er med mindre & större renoveringsarbeten!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Allt inom Måleri i Tyresö

Vi har utfört måleriarbeten i bl.a. Trollbäcken, Strand och Raksta.

Varför välja oss för din renovering eller ommålning?

Vi är lyhörda och pålitliga och har lång erfarenhet av att uppfylla våra kunders önskemål. Vi åtar oss arbeten av alla storleksklasser med samma målsättning: att leverera högsta möjliga kvalitet på kostnadseffektivast möjliga vis. Vår effektivitet och våra egna högt ställda kvalitetskrav har gett oss en stor kundkrets av nöjda kunder.

Några av våra tjänster inom måleri och bygg

  • Fönstermålning
  • Tapetsering
  • Målning invändigt & utvändigt
  • Renoveringar av lägenheter, radhus, lokaler, kontor och hus
  • Fasadmålning
  • Dörrmålning
  • Trapphusrenovering
  • Byten av träfasader och träpaneler

ROT-berättigade måleritjänster

Kan du använda ROT-avdraget om du målar eller renoverar om hemma? Visst kan du det! Än bättre är att det är väldigt enkelt, du behöver nämligen inte göra någonting. Vi tar hand om allt pappersarbete samt alla nödvändiga kontakter med Skatteverket. Om du som privatkund har rätt till avdraget så redovisar vi detta i din offert.

Professionella renoverings- och måleritjänster på Tyresö med närområde

Vi finns här redo att rycka ut till kunder över hela Tyresö och i trakterna däromkring. Till vårt arbetsområde räknar vi till exempel Tyresö Centrum, Old Tyresö, Trollbäcken, Strand och Raksta.

Kontakta oss inför ditt nästa bygg- eller måleriprojekt

Du kan höra av dig till oss för konsultation eller rådgivning och även begära ut en kostnadsfri offert direkt. Det enda vi behöver veta är hur vi kan hjälpa dig. Observera att om det rör sig om ett större arbete så gör vi gärna hembesök innan vi ger dig ett kostnadsunderlag. Hembesöket är i sådana fall självklart kostnadsfritt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?