Målarna.com

Målare i Upplands Väsby

Vill du ha hjälp av en erfaren målarfirma någonstans i Upplands Väsby i norra Stockholm? I det fallet har du hittat rätt. Vi hjälper kunder vid bland annat renoveringar och målningsprojekt, både invändigt och utvändigt. Du kan ta hjälp av oss vid såväl till exempel köksrenoveringen som fasadmålningen i bl.a Väsby, Bollstanäs, Bredden, Odenslunda, Fresta, Runby, Skälby, Brunnby m.m

Målning av Husfasader

Är det dags att måla om fasaden? Lokala måleriexperter inom fasadmålning!

Målning & Tapetsering

Vi kan hjälpa er måla & tapetsera bl.a. sovrum, badrum, kök och mera! Kontakta oss idag!

Renovering

Vi diskuterar gärna ditt renoverings- eller måleriprojekt. När vi tagit del av dina önskemål kan vi ge dig en kostnadsfri offert.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Lokala Målare från Upplands Väsby

Vi har utfört måleriarbeten i bl.a. Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll & Kungsängen.

Ett komplett måleri i Upplands Väsby

Här är några av de olika hantverk och renoveringstjänster vi kan hjälpa dig med.

 • Fönstermålning
 • Lokalanpassning
 • Golvläggning
 • Fönsterrenovering
 • Snickeri
 • Måleri in- & utvändigt
 • Fasadmålning
 • Lägenhetsrenovering
 • Trapphusrenovering & trapphusmålning
 • Kontors- & hyresgästanpassning
 • Tapetsering
 • Renovera fasad

Ditt måleriföretag i Upplands Väsby

Vi renoverar och målar i bland annat Upplands Väsby, Arlanda, Vallentuna, Uthamra, Täby, Sollentuna, Märsta, Rosersberg, Sigtuna, Odensala, Knivsta, Kallhäll och Kungsängen. Kundgrupper vi jobbar för inkluderar fastighetsägare, föreningar & stiftelser, bostadsrättsföreningar, offentliga aktörer, företag, villaägare och privatpersoner.

Dags att fräscha upp hemma?

Behöver din fastighet en ansiktslyftning? Kanske inför en försäljning eller helt enkelt för att öka trivseln? Då är vi det kompletta byggföretaget för jobbet. Vi hjälper dig med allt från golv till tak. För el- och VVS-tjänster använder vi oss av vårt breda och kompetenta kontaktnät. Anlita oss som totalentreprenör för renoveringen, för kvalitetens och plånbokens skull.

Du kan renovera med rotavdraget

Måleri och renovering ger dig rätt till rotavdraget. De två mest grundläggande villkoren som måste uppfyllas för att du ska kunna få sänkt kostnad med ROT är att du själv äger bostaden ifråga och att du är folkbokförd på adressen. Du måste också ha rotavdrag kvar att ta ut för innestående år. Ditt totala pris kan sänkas med som mest 50 000 kronor.

Hör av dig till oss

Har du ett projekt inom renovering eller måleri som du vill diskutera med ett professionellt bollplank? Kontakta oss så ger vi dig information om hur smidigt vi kan genomföra projektet. Vi ser såklart också till att du får en kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?