Målarna.com

Målare i Sollentuna

Planerar du en renovering eller ett projekt inom måleri någonstans i Sollentuna, Stockholm? I det fallet kan vi hjälpa dig. Vår rutin sträcker sig från projektplanering av storskaliga renoveringsprojekt och måleri till slutförda och kvalitetssäkrade arbeten. Kontakta oss gärna om du är intresserad av våra tjänster eller vill ha en kostnadsfri offert. Vi kör måleriarbeten runt Rotebro, Edsviken, Helenelund, Tureberg, Norrviken, Häggvik, Silverdal, Viby, Väsjön m.m

Utvändigt Måleri

Behöver ni hjälp med utvändigt måleri? Kontakta en målare med över 15 år i branschen.

Invändigt Måleri

Är det dags att måla om? Vi utför bl.a. trapphusrenovering & trapphusmålning!

Renovering

Vi kan även hjälpa er med projektplanering, ansökan om bygglov & allt annat!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Ett Måleri för hela Sollentuna!

Vi jobbar i Upplands Väsby, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd m.m.

Fasadmåleri, källarrenoveringar med mera runt Stockholm

 • Renovera fasad
 • Fönsterrenovering
 • Fasadmålning
 • Trapphusrenovering & trapphusmålning
 • Tapetsering
 • Lägenhetsrenovering
 • Fönstermålning
 • Snickeri
 • Kontors- & hyresgästanpassning
 • Måleri in- & utvändigt
 • Lokalanpassning

Vi målar och bygger i Sollentuna med omnejd

Från vår hemort Sollentuna tar vi oss till kunder i bland annat Upplands Väsby, Edsviken, Silverdal, Helenelund, Arninge, Rotebro, Töjnan, Häggvik, Tureberg, Täby, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Enebyberg, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Hägernäs och Hacksta. Våra målare arbetar även i Järfälla & Jakobsberg.

Rotavdraget – en möjlighet till prissänkning

Många av våra tjänster är berättigade till rotavdrag, vilket innebär att du har möjlighet att få en prissänkning om du vill att vi ska hjälpa dig med måleri eller renovering i din bostad. För att få dra nytta av rotavdraget måste du äga bostaden och ha rotavdrag kvar att ta ut. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om hur detta fungerar eller för att få mer information om vad som krävs för att kunna få rotavdrag.

Duktigt team av målare och snickare

Vårt team består av skickliga målare och snickare med mångårig erfarenhet av att utföra olika typer av måleri och renoveringar. All vår personal är certifierad och behörig.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Om du är intresserad av att få hjälp med måleri eller renovering i din bostad, eller en fastighet du äger och vill veta mer om vad det skulle kosta, hör av dig till oss. Vi erbjuder kostnadsfria offertförfrågningar, där vi kan ge dig mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att planera ditt projekt på bästa sätt. Så tveka inte att ringa eller skriva till oss så får du prisuppgifter och mer information om vad vi kan erbjuda.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?