Målarna.com

Målare i Sundbyberg

Vi är ett måleri- och renoveringsföretag baserat i Sundbyberg, Stockholm som erbjuder en mängd olika tjänster för både in- och utvändig renovering. Vårt team består av certifierade målare och snickare som är redo att hjälpa våra kunder i Sundbyberg, Ursvik, Duvbo, Hallonbergen, Rissne och dess omgivningar med projekt av alla storlekar.

Utvändigt Måleri

Behöver ni hjälp med utvändigt måleri? Vi utför målar & putsar fasader!

Invändigt Måleri

Är det dags att måla om? Vi utför bl.a. målning & tapetsering i hus & lägenheter.

Renovering

Vi kan även hjälpa er med övriga renoveringstjänster så som till- & ombyggnad!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Ett måleri för hela Sundbyberg med omnejd

Vi jobbar i Stockholm, Solna, Bromma, Ursvik, Sollentuna, Danderyd, Djursholm, Spånga, Hässelby, Vällingby, Duvbo, Järfälla, Kista och Täby

Med kompetens för allt inom renoveringar och måleri

Vi erbjuder en totalentreprenad för bland annat:

 • Kontors- & hyresgästanpassning
 • Renovera fasad
 • Fönsterrenovering
 • Trapphusrenovering & trapphusmålning
 • Tapetsering
 • Fönstermålning
 • Snickeri
 • Måleri in- & utvändigt
 • Lokalanpassning
 • Fasadmålning
 • Lägenhetsrenovering

En komplett målarfirma för kunder i och runt Sundbyberg

Vi tar också emot renoveringsprojekt i andra områden, utöver Sundbyberg såsom Solna, Bromma, Ursvik, Sollentuna, Danderyd, Djursholm, Spånga, Hässelby, Vällingby, Duvbo, Järfälla, Kista och Täby. Kunder vi jobbar för inkluderar fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, föreningar & stiftelser, offentliga aktörer, företag, privatpersoner, villaägare samt andra företag i byggbranschen.

En erfaren byggfirma

Vi har mer än 15 års erfarenhet av att planera och genomföra renoveringsprojekt på ett kostnadseffektivt sätt, och vi har en egen byggställning som hjälper oss att hålla kostnaderna nere. Vi arbetar med alla typer av kunder, inklusive fastighetsägare, offentliga aktörer, bostadsrättsföreningar, villaägare, föreningar, stiftelser, företag och privatpersoner.

Du kan dra nytta av rotavdraget

Om du äger din bostad och är folkbokförd där, kan du utnyttja rotavdraget och sänka kostnaden för ditt renoveringsprojekt med upp till 50 000 kronor. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rotavdraget.

Kontakta en målare med över 15 år i branschen

Kontakta oss gärna om du är intresserad av våra tjänster eller vill ha en kostnadsfri offert. Vi återkopplar så snabbt vi kan, vanligtvis inom 48 timmar efter att du har kontaktat oss. Vi kan alltid erbjuda helhetslösningar. Det innebär att du inte bara kan få hjälp med det praktiska utförandet, vi kan också hjälpa dig med projektplanering, ansökan om bygglov med mera.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?