Målarna.com

Målare i Solna

Går du i funderingar på att bygga om i din lägenhet i Solna, Stockholm? Behöver fasaden på din villa målas om? Eller är du en fastighetsägare som letar efter ett skickligt byggföretag som kan genomföra hyresgästanpassningar i ett flertal lägenheter? Hör av dig till oss vid renoveringsarbeten runt Solna, Huvudsta, Råsunda, Järvastaden, Ulriksdal, Näckrosen, Bergshamra, Frösunda i Stockholm.

Måla Fasad

Vi erbjuder kompletta tjänster inom utvändig målning: fönster, fasad, tak m.m.

Målning & Tapetsering

Om du vill säkerställa att ditt måleriprojekt blir utfört på ett professionellt sätt!

Renovering

Hör av dig till oss om du har ett projekt inom måleri eller renovering att diskutera!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Allt inom Måleri & Renovering i Solna

Vi har utfört måleriarbeten i bl.a. Huvudsta, Vasastan, Hagastan, Kungsholmen, Ulriksdal, Kista, Bromma, Duvbo, Spånga, Danderyd m.m.

Skickligt måleri och renoveringstjänster runt Solna-trakten

 • Fasadmålning
 • Lägenhetsrenovering
 • Fönstermålning
 • Trapphusrenovering & trapphusmålning
 • Lokalanpassning
 • Tapetsering
 • Renovera fasad
 • Fönsterrenovering
 • Måleri in- & utvändigt
 • Kontors- & hyresgästanpassning
 • Snickeri
 • Ombyggnad

Målare för kunder i Solna med omnejd

Vi tar uppdrag från kunder i Solna och trakterna däromkring. Det innebär att du kan kontakta oss för utförande av byggtjänster i till exempel Huvudsta, Gamla Råsunda, Vasastan, Hagastan, Östermalm, Kungsholmen, Ulriksdal, Sollentuna, Kista, Bromma, Sundbyberg, Duvbo, Spånga, Danderyd och på Djursholm.

Kontakta en målarfirma med rutin

Anlitar du oss som målarfirma kan du räkna med att få professionell hjälp av våra skickliga målare och snickare. Med över 15 års erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda hög kvalitet på allt från fasadmålning och lägenhetsrenovering till fönstermålning och kontorsanpassningar. Vi är dessutom alltid beredda att ge råd och vägledning så att du kan få det resultat du önskar. Kontakta oss för att få en gratis offert och ta steget mot en vackrare fastighet.

Du kan använda rotavdraget när du anlitar oss

När du anlitar oss som målarfirma för att måla om din lägenhet eller villa kan du använda rotavdraget för att få tillbaka upp till 30% av kostnaden. Det är alltid viktigt att du använder certifierade och godkända företag som oss, så att du kan vara säker på att rotavdraget används på rätt sätt. Så tveka inte att höra av dig till oss för mer information om hur rotavdraget fungerar när du anlitar oss som målarfirma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?