Målarna.com

Målare i Spånga, Stockholm

Det finns gott om duktiga och pålitliga målerifirmor i Spånga, Stockholm som du kan använda dig av, men vill du vara säker på att få den absolut bästa är det vårt företag du bör vända dig till. Vi är en lokal målerifirma som arbetar i hela Stockholm med ett extra fokus på Spånga, Hässelby, Vällingby, Kälvesta, Solhem, Sundby, Hässelby Villastad, Hässelby Strand, Bromsten, Nälsta, Solhöjden, Flysta, Sundbyberg, Bromma, Alvik, Ängby, Blackeberg, Vinsta, Duvbo i västerort Stockholm.

Målning av Fasader

Tack vare vårt stora kontaktnät av duktiga och kompetenta samarbetspartners kan vi erbjuda dig den bästa servicen från början till slut.

Målning & Tapetsering

Vill du bygga om, renovera eller bygga nytt kan vår målerifirma finnas med dig hela vägen!

Renovering

Personliga platsbesök för bästa resultat!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Allt inom Måleri i Spånga

Vi har utfört måleriarbeten i bl.a. Kälvesta, Åkermyntan, Hässelby Villastad, Hässelby Strand, Bromsten, Sundby m.m.

Målning för fastighet, företag och privatperson

Tack vare vår långa erfarenhet av branschen har vi kunskapen som krävs för att ta oss an många olika typer av projekt. Vi kan inte bara måla om i din privata villa, ditt radhus, din sommarstuga eller ditt fritidshus, utan vi kan också vara med och renovera i fastigheten eller på ditt kontor.

Vi erbjuder ett stort utbud av vackra färger som passar för alla olika ändamål.

Kompetent målerifirma för små och stora uppdrag

Det spelar ingen roll om det är ett stort eller litet uppdrag som du vill ha hjälp med när du kontaktar oss. Vi kan måla om i det mindre barnrummet eller i garderoben, men vi kan också utföra jobb på större kommersiella fastigheter som kyrkor, skolor, kontorsbyggnader, samt åt bostadsrättsföreningar, privatpersoner och villaägare.

Hör av dig så berättar vi mer!

Gratis offert på ditt målerijobb

Vi vet att det är viktigt för dig att kunna planera din budget och därför erbjuder vi alltid gratis offerter till alla våra klienter. Det enda som krävs är att du slår oss en signal eller skickar iväg ett mejl, så ser vi till att återkomma så snart som möjligt. Krävs det ett personligt besök ser vi till att boka in det på en dag och tid som passar båda.

Med oss får du utmärkt service från början till slut.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vill du bli kontaktad?