Målarna.com

Målare i Skarpnäck

Skarpnäck är ett mycket trevligt och familjärt område där det finns många bostäder och företag. Därför är det kanske inte så konstigt att vi har valt att fokusera lite extra på området kring Skarpnäck med omnejd. Vi utför professionella och hållbara måleriarbeten i Skarpnäck, Bagarmossen, Pungpinan, Kärrtorp, Tallkrogen, Enskede, Larsboda, Farsta, Lindalen, Farsta gård, Fagersjö, Liseberg och Älvsjö, men vi har även kunder i Nacka, Älta, Tyresö, Bollmora, Kumla, Trångsund och Mörtvik. Vill du veta mer om vår verksamhet eller beställa en offert är du välkommen att höra av dig till oss!

Fasadmålning & Tvättning

Vi förstår att det är viktigt för dig att få känna dig trygg med den målerifirma du väljer. Därför erbjuder vi en 100 % nöjd kundgaranti på alla våra uppdrag.

Måleri & Tapetsering

Våra trevliga och professionella hantverkare har kunskapen som krävs för att sätta ihop en plan som passar just dig!

Renovera

Vår målerientreprenad har över 15 års erfarenhet av branschen och arbetar med både privatpersoner, företag och fastighetsägare.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Er Lokala Målare i Skarpnäck

Måleriarbeten i bl.a. Bagarmossen, Pungpinan, Kärrtorp, Tallkrogen, Enskede, Larsboda, Farsta m.m.

Totalentreprenad med målning och renovering

Det är inte ovanligt att vi anlitas i samband med att kunder genomför en renovering, ombyggnad eller nybyggnation. Tack vare vår totalentreprenad slipper du dock vända dig till flera företag för att ro ditt projekt i hamn. Vi samarbetar med duktiga och utbildade hantverkare inom alla yrkesgrupper, vilket innebär att vi även kan erbjuda dig elektriker, VVS-montörer och snickare i världsklass.

Naturligtvis får du alltid en gratis offert på arbetet innan vi drar igång.

Hållbara färger och skräddarsydda kulörer

Vårt utbud av färger är mycket stort och matigt. Därför känner vi oss säkra på att du kommer hitta en kulör som passar just dig och ditt hus, ditt företag eller din fastighet. Skulle det vara så att ingen färg faller dig i smaken kan våra serviceorienterade målare skräddarsy en färg som passar just dig.

Det enda du behöver göra är att kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi förverkligar dina drömmar

Med lite färg kan du skapa otroliga förändringar. Ett tråkigt och grått sovrum kan snabbt bli en mysig oas där du kan koppla av och slippa vardagens stress.

När du vill måla om i ditt hem eller på ditt företag vill vi gärna finnas där för att hjälpa dig och för att säkerställa att du verkligen får ett fint resultat.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?