Målarna.com

Målare i Skärholmen, Stockholm

Vi målar, renoverar och bygger för kunder i och runt Skärholmen i Stockholm. Vi är en pålitlig, trygg och hantverksskicklig partner för alla typer av måleri-, renoverings- och byggprojekt för företags, privatkunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholmsområdet. Kontakta oss för en fri offert idag!

Fasadmålning & Tvättning

Du får ett snabbt svar på vad ditt projekt skulle kosta, & får samtidigt möjligheten att diskutera projektet.

Måleri & Tapetsering

Alla tjänster vi utför kan vi ta oss an som totalentreprenör. För dig som kund blir det enklare.

Renovera

Givetvis kan vi hjälpa er med renovering i samband med målningen!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Er Lokala Målare i Skärholmen

Måleriarbeten i bl.a. Sätra, Vårby, Segeltorp, Glömsta & Huddinge

En erfaren aktör i byggbranschen

Under våra mer än 15 år i branschen har vi genomfört jobb på fastigheter så som kyrkor, skolor, kontorsbyggnader samt åt bland annat bostadsrättsföreningar, privatpersoner, villaägare och företag.

En byggentreprenör med gedigen erfarenhet inom måleri och bygg

  • Fasadmålning
  • Fönstermålning
  • Trapphusrenovering & trapphusmålning
  • Tapetsering
  • Fondvägg
  • Renovering

Professionellt måleri på Skärholmen med omnejd

Vi utgår från Skärholmen och jobbar där och i omnejden. Till det sistnämnda räknar vi orter och områden som Sätra, Vårberg, Vårby, Segeltorp, Skogås, Huddinge, Segeltorp och Mörtvik.

En tillgänglig målarfirma

När vi jobbar åt dig kommer du enkelt att kunna komma i kontakt med oss. Du får nämligen en kontaktperson som du kan föra dialog med genom hela arbetsprocessen. Detta innebär trygghet för dig och gör också att vi kan hålla dig uppdaterad om hur ditt projekt fortskrider.

Privatkund? Du har möjlighet att sänka priset för våra tjänster

Har du måleri eller renoveringstjänster som du behöver eller som du önskar genomföra i din bostad? Då har du fördelen att kunna sänka din kostnad för vårt arbete med rotavdraget. Om du vill veta mer om hur rotavdraget fungerar och hur mycket du kan spara kan du kontakta oss.

Kontakta oss före renoveringen eller måleriet

Ta hjälp av våra kunniga, trevliga målare och övrig hantverkspersonal. Tack vare ett brett kontaktnät kan vi ta helhetsansvar över såväl måleriuppdrag som totalrenoveringar. Du får ett bra pris, och än viktigare ett resultat som du garanterat kommer att bli nöjd med. Ring eller skriv för en gratis offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?