Målarna.com

Målare i Nacka

Vi utför allt inom måleri i Nacka med omnejd inklusive till exempel Saltsjö-Boo, Sickla, Saltis, Älta och Kummelnäs. Som professionell målare och byggentreprenör har vi under många år utfört måleri och andra byggtjänster åt bland annat privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Med vår egen byggställning och effektiva projektsamordning tar vi hand om stora och små projekt på kostnadseffektivast möjliga vis.

Utvändigt Måleri

Behöver ni hjälp med utvändigt måleri? Vi utför bl.a. målning & tvättning av fasader.

Invändigt Måleri

Är det dags att måla om? Vi utför bl.a. målning & tapetsering av kök & badrum!

Renovering

Vi kan även hjälpa er med övriga renoveringstjänster så som till- & ombyggnad!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Ett måleri för hela Nacka-området

Vi jobbar i Stockholm, Saltsjöbaden, Nacka, Saltsjö-Boo, Älta med närområde. Dit räknar vi till exempel områden och orter som Saltsjö-Boo, Sickla, Saltsjö-Duvnäs, Eknäs och Björknäs.

Varför anlita vårt måleri?

För att vi är ett tryggt och pålitligt alternativ där alla arbetsmoment utförs av erfarna, certifierade och utbildade hantverkare. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder och våra projektledare ser till att projekten vi anlitas för slutförs inom tids- och budgetgränser. Självklart får du också full garanti för det vi utfört och vi jobbar aktivt med uppföljningar av tidigare uppdrag.

Några av våra tjänster inom måleri

  • Tapetsering
  • Målning invändigt & utvändigt
  • Fönstermålning
  • Fasadmålning
  • Dörrmålning
  • Renoveringar av lägenheter, radhus, lokaler, kontor och hus
  • Byten av träfasader och träpaneler
  • Trapphusrenovering

Vill du ha hjälp att renovera?

Vi har hjälpt till vid allt från kontors- och lägenhetsanpassningar till ommålning av fasader på större hyresfastigheter. Vi kan åta oss renoveringar som totalentreprenör eller utföra delar av större uppdrag.

ROT-berättigade måleritjänster för privatpersoner

För dig som anlitar oss privat finns möjligheten att utnyttja ROT-avdraget. Du kan fråga oss om ROT när du hör av dig till oss så hjälper vi dig. ROT låter dig sänka kostnaden för måleri och renoveringar hemma med upp till 30 procent.

Hör av dig för att få en gratis offert

Du kan kontakta oss och berätta hur vi kan hjälpa dig så återkopplar vi snarast möjligt med en gratis offert. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?