Målarna.com

Målerifirma i Vasastan & Norrmalm, Stockholm

Dags att måla om fastigheten i Vasastan eller på Norrmalm i Stockholm? Kanske vill du göra en mindre fönsterrenovering eller ett omfattande fasadbyte? När du vänder dig till vårt måleriföretag kan du få heltäckande hjälp inom bygg och renovering. Varmt välkommen att kontakta oss.

Fasadmålning- & Renovering

Vi kan till och med ordna med montering och nedmontering av byggställningar, helt i egen regi.

Måleri & Tapetsering

Vi målar såväl in- som utvändigt. Vi hanterar alla typer av rum, inklusive kök och bad.

Putsning & Renovera Tegelfasad

Som den certifierade firma vi är sätter vi alltid säkerheten först.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Lokalt Måleriföretag i Vasastan & Norrmalm

Varmt välkommen att kontakta oss för en fri offert via mejl eller telefon, så tar vi det därifrån. Vi arbetar i hela Stockholm.

Över 15 år av måleri i Vasastan och Norrmalm

I över 15 års tid har våra punktliga och noggranna målare snyggat till fastigheter i Stockholms centrum. Vasastan, Norrmalm, City, Birkastan, Gamla stan, Sibirien, Östermalm, Albano, Kvarteret Apotekaren, Kvarteret Sländan samt Hagastan hör till de områden där vi hjälpt till med såväl nybyggnad som renovering av allt från bostadshus till kontorshotell. Kyrko- och skolbyggnader är andra exempel på fastighetstyper där vi renoverat invändigt och utvändigt.

Fräscha fastigheter med följande byggtjänster

  • Fasadmålning
  • Fönstermålning
  • Trapphusmålning
  • Tapetsering
  • Fasadbyte
  • Husrenovering
  • Lägenhetsrenovering
  • Kontorsrenovering
  • Lokalanpassning
  • Ombyggnad

Anlita duktiga målare för att slippa skavanker

Målning och tapetsering ser ofta enkelt ut. Det ser rentav så enkelt ut att många försöker sig på det på egen hand – med blandade resultat. Måleri är ett hantverk i sin egen rätt och det är många bitar som ska falla på plats för att finishen ska bli så bra som du hoppas på. Därför rekommenderas du att anlita våra trevliga och kunniga målare för en renovering som kommer briljera från underarbetet till slutfinishen. För snygga väggar krävs nämligen ett prydligt underarbete med spackling och slipning utan skavanker.

ROT-avdrag och kostnadsfri offert

Som privatperson måste du inte kladda med måleri eller tapetsering för att spara pengar. Tack vare rotavdraget kommer du billigt undan när du anlitar en professionell målerifirma som oss. Materialkostnaderna måste du alltid betala fullpris på, men i våra varsamma händer slipper du trasiga tapeter. Driver du en kommersiell eller kommunal fastighet? Vi lämnar alltid ett kostnadsfritt prisförslag inför en renovering eller byggnation.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?