Målarna.com

Målare i Märsta & Sigtuna

Bor du i Märsta, Sigtuna, Uppsala, Håbo, Grillby, Upplands Väsby, Granby, Knivsta, Eriksson eller Räfsta och är i behov av en duktig målerifirma med många års erfarenhet? Med vårt måleriföretag i norra Stockholm får du hjälp att sätta färg på tillvaron, oavsett din fastighetstyp. Vi finns även här för dig som bor i Skogby, Krogsta, Odensala, Rosersberg, Enköping, Brunna, Droppsta, Kättsa, Brista och Rolsta. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig som företagare, privatperson, BRF eller fastighetsägare.

Fasadmålning

Vårt team av certifierade målare och snickare står redo att hjälpa kunder inom husmålning.

Måleri & Tapetsering

Allt inom invändigt måleri & tapetsering av sovrum, badrum, kök och mera!

Renovering

Våra snickare & målare kan givetvis hjälpa er med mindre & större renoveringsarbeten!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Söker ni en Målare kring Märsta & Sigtuna?

Vi hjälper till med renovering i Uppsala, Håbo, Grillby, Upplands Väsby, Granby, Knivsta, Eriksson eller Räfsta!

Måleriarbeten för alla behov i Stockholm

Vill du använda dig av enkla medel för att skapa stor förändring i ditt hem kan målarfärg vara lösningen. Våra duktiga och kompetenta målare kan hjälpa dig att måla om i sovrummet, vardagsrummet eller i köket. Vi har också kunskapen som krävs för att måla om utsidan av din bostad, t.ex. om du vill göra en komplett fasadrenovering och fasadmålning. Med ett måleriföretag bakom dig blir arbetet lekande lätt och du kan luta dig tillbaka och fokusera på sådant som du tycker är viktigare.

ROT-avdrag för privatpersoner

När du anlitar vår målerifirma kan du alltid använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader för arbetet. För att du ska få använda dig av ROT-avdrag gäller det dock att du först uppfyller de krav som Skatteverket har. Det gäller bland annat att du ska vara minst 18 år och betala skatt i Sverige, men målningsarbetet måste också ske på en bostad där du står som ägare. Den sammanlagda reduceringen av ROT-avdraget är 30 %.

Måleriarbeten på dina villkor

Vårt mål är att du som kund alltid ska kunna känna dig trygg. Därför utförs alla våra måleriarbeten av duktiga, kompetenta och utbildade målare. Våra hantverkare följer alltid rådande branschregler och ger dig ett resultat som du kan vara stolt över.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?