Målarna.com

Målare på Kungsholmen, Stockholm

Du har hittat till ett måleriföretag på Kungsholmen i Stockholm med över 15 år i branschen. Med vår gedigna erfarenhet kan vi ge dig professionella resultat inom alla typer av måleri- och renoveringsarbeten. Vi utför stora och små uppdrag, alltid med målsättningen att göra det så enkelt och kostnadseffektivt som möjligt för våra kunder.

Fasadmålning

Behöver ni hjälp med att måla om fasaden? Vi utför både målning & tvättning.

Måleri & Tapetsering

Är det dags att måla eller tapetsera om hemma? Vi utför allt inom måleri!

Renovering

Givetvis kan vi hjälpa er med renovering & snickeri! Kontakta oss idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

En kunnig målarfirma på Kungsholmen

Vi tar hand om stora och små måleriprojekt på Kungsholmen, Stadshagen, Marieberg, Kvarteret Snöflingan, Kristineberg, Fredhäll, Hornsberg Strand & Lilla Essingen.

Ett komplett utbud av tjänster inom bygg och måleri

  • Målning & tapetsering invändigt
  • Fönstermålning & fasadmålning.
  • Renovering av lägenheter, hus, kontor, radhus, lokaler m.fl.
  • Dörrmålning
  • Trapphusmålning & renovering
  • Färgsättning
  • Byte av träfasader & träpaneler

Totalentreprenad med kunniga och trevliga målare

Alla tjänster vi utför kan vi ta oss an som totalentreprenör. För dig som kund blir det enklare. Du får den totala kostnaden för måleriet eller renoveringen samlad på en faktura. Samtidigt behöver du inte heller krångla med att samordna insatser från flera olika byggföretag och underentreprenörer.

ROT-avdrag för dig som vill bygga eller måla i hemmet

Du kan använda dig av ROT-avdraget om du anlitar oss som byggentreprenör för renoveringar, måleri och andra byggtjänster i ditt hem. Om du vill veta mer om hur detta fungerar och, inte minst, hur mycket pengar du kan spara får du gärna höra av dig till oss.

Du kan ringa eller skriva till oss för ett gratis prisförslag

Har du en renovering som väntar? Har det blivit dags att måla om fasaden? Eller vill du bygga om i källaren? Vad du än behöver hjälp med vill du förstås veta hur mycket det skulle kosta dig. Hör av dig så tar vi fram en kostnadsfri offert åt dig. Samtidigt får du möjligheten, om det behövs, att diskutera projektet med ett professionellt bollplank. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?