Målarna.com

Målare i Västerås, Västmanland

Behöver du måla om i ditt hem, på ditt kontor eller i din fastighet? Då vill vi gärna att du hör av dig till oss. Vi är en lokal målerifirma i Västerås med omnejd.

Fasadmålning & Tvättning

Vi utför utvändig målning och fasadmålning i Västmanland med omnejd. Kontakta oss idag!

Måleri & Tapetsering

Professionalism är vårt ledord och vi brinner för att överträffa dina förväntningar - varje gång!

Renovering & Snickeri

Vi har över 15 års erfarenhet av branschen och hjälper dig att välja den kulör som passar dig bäst.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Söker ni en målare runt Västerås & Västmanland?

Vi åtar oss uppdrag i Rönnby, Örnsta-Gryta Skallberget-Vega, Vallby, Eriksborg-Hagaberg-Erikslund, Skälby, Bäckby, Råby, Hammarby, Vetterstorp, Jakobsberg-Pettersberg Aorslund-Blåsbo, Kristansborg-Karlsdal, Gideonsberg, Eamus och Sandgärdet.

Målning för nybyggnation

Håller du på att bygga ditt hus från grunden? Då vill vi gärna vara med och hjälpa dig. Det finns få saker som är lika spännande som att se sitt drömhem ta form. För att du ska trivas bra i ditt hem är det dock viktigt att det är personligt och att det avspeglar din personliga stil. Vi har ett stort utbud av alla möjliga nyanser och kulörer, så att du kan skapa ditt drömhem på utsidan såväl som på insidan. Vi har också kunskapen som krävs för att blanda skräddarsydda kulörer efter dina önskemål.

Med oss kan du känna dig trygg hela vägen

När du anlitar en målerifirma är det viktigt att du kan känna dig trygg – både på hantverkarnas kompetens, men också på slutresultatet. När du väljer vår målerifirma i Västerås blir du garanterad ett bra och fackmannamässigt resultat. Skulle det ändå vara så att du är missnöjd kan du alltid använda vår 100 % nöjd kundgaranti som trygghet.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig

Vi är alltid intresserade av att ta oss an nya projekt och rädds inga nya utmaningar! Oavsett om det är ett stort eller litet, enkelt eller komplicerat måleriarbete du vill ha hjälp med står vi redo att sätta igång. Vi har över 15 års erfarenhet av branschen och arbetar alltid med hållbara färger, högkvalitativ a verktyg och välbeprövade metoder. Med oss får du 100 % service hela vägen från början till slut.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vill du bli kontaktad?