Målarna.com

Målare i Vagnhärad & Trosa,, Sörmland

Vi har kunskapen som krävs för att måla om lägenheter, villor och radhus, men också kommersiella fastigheter, gallerior, sjukhus, kontor, restauranger, skolor och kyrkor. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Fasadmålning & Tvättning

Det har aldrig varit enklare att anlita en professionell och seriös målerifirma i Sörmland som nu!

Måleri & Tapetsering

Är det något vi är experter på så är det att måla om bostäder och fastigheter - invändigt som utvändigt!

Renovering & Snickeri

Vill du passa på att renovea om i samband med en målning har vi hantverkarna för dig

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Söker ni en Målare i Vagnhärad & Trosa, Sörmland?

Bor du i Vagnhärad, Trosa, Västerljung, Hunga, Hillersta, Nygård, Sille, Stundsund och Krymla, Öbolandet eller Lagnöviken och är i behov av en duktig och kompetent målare? Då har du kommit helt rätt!

Duktiga hantverkare med många års erfarenhet av branschen

När du anlitat en målerifirma är det viktigt att du väljer en som du känner dig trygg med och som har den kompetens som du efterfrågar. Det är också viktigt att firman arbetar med säkerhet i fokus och att de är registrerade för F-skatt. Väljer du vår målerientreprenad får du:

  • Utbildade hantverkare
  • F-skatt och möjlighet till ROT-avdrag
  • Trygg ansvarsförsäkring
  • Skräddarsydda lösningar
  • Målning av väggar, tak och fönster
  • Fasadmålning
  • Renovering, nybyggnation och ombyggnation

Vi skapar en lyxigare känsla

Det är otroligt vilken stor skillnad lite färg kan göra. Med hjälp av rätt typ av färg och rätt kulör kan du skapa ett hem med en lite lyxigare känsla. Du bestämmer naturlivs själv vilken kulör som passar bäst i ditt hem eller på din fasad. Vår uppgift är att se till att du blir nöjd med arbetet och att du får ett hållbart resultat. Naturlivs avslutar vi alltid våra arbeten med en besiktning, så att du kan vara 100 % tillfredsställd med arbetet.

Nöjd kundgaranti för alla kundgrupper

Oavsett om du kontaktar oss som privatperson, företagare eller fastighetsägare kan du vara säker på att du blir helt nöjd. Vår 100 % nöjd kundgaranti fungerar som ett skydd, så att du alltid kan känna dig helt trygg med vår firma. Skulle du vara missnöjd med någon del av arbetet vill vi att du hör av dig till oss direkt, så att vi får en chans att åtgärda problemet så fort som möjligt! Det enda som krävs är att du ringer eller slår en signal!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?