Målarna.com

Målare i Tullinge & Botkyrka

Vi hjälper till med måleri till exempel i samband med hus- och källarrenoveringar, lokal- och hyresgästanpassningar runt Tullinge, Botkyrka i Stockholm. Helt enkelt vid alla typer av renoveringsprojekt samt i nybyggnationer. Med mer än 15 års erfarenhet har vårt företag det kunnande som behövs för att självständigt kunna genomföra både stora och små uppdrag. Kontakta oss för ett gratis prisförslag!

Renovering

Har du en renovering som väntar? Har det blivit dags att måla om fasaden? Kontakta oss!

Måleri

Totalentreprenad med kunniga och trevliga målare från södra Stockholm!

Tapetsering

Tapetsering i lägenheter, hus, kontor, radhus, lokaler m.fl.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Allt inom Måleri i Tullinge & Botkyrka

Vi har utfört måleriarbeten i Botkyrka, Tumba, Norsborg, Grödinge, Tullinge, Slagsta, Riksten, Uttran & Södertörn

Målare med rutin och finess

  • Måleri & tapetsering.
  • Färgsättning
  • Fönstermålning
  • Dörrmålning
  • Fasadmålning
  • Renoveringar (bl.a. hus, lägenheter, kontor, lokaler, radhus m.fl.)
  • Trapphusrenovering & trapphusmålning
  • Fasadrenoveringar (byten av träpaneler & träfasader)

Totalentreprenad för kostnadens och enkelhetens skull

Som en långvarig aktör inom bygg- och måleribranschen har vi gedigen vana av att driva renoveringsprojekt i olika storlekar. Totalentreprenad är en både kostnadseffektiv och enkel lösning för dig som vill renovera. Vi ordnar även montering, hyra och nedmontering av byggställning i egen regi.

Tullinge med omnejd – vårt arbetsområde

Förutom att hjälpa kunder i Tullinge med måleri och renoveringsprojekt jobbar vi också i bland annat Botkyrka, Tumba, Norsborg, Grödinge, Tullinge, Slagsta, Riksten, Uttran och Södertörn. Bland våra tidigare kunder hittar du bland annat fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag.

Dra fördel av rotavdraget när du anlitar oss

Du kan dra nytta av rotavdraget för uppdrag som gäller din bostad. Alla de tjänster vi listade i uppräkningen ovan berättigar till rotavdrag under förutsättning att de genomförs i eller på din bostad. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om hur ROT fungerar, och hur mycket du kommer att kunna spara genom att använda det.

Hör av dig till oss så får du en gratis offert

Du får enkelt och snabbt svar på vad ditt projekt skulle kosta, och får samtidigt möjligheten att diskutera projektet, genom att kontakta oss. Du når oss på telefon eller genom att skriva e-post. Du kan också använda kontaktformuläret på den här sidan så ringer eller skriver vi tillbaka. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?