Målarna.com

Målare i Täby

Behöver du en målerifirma i Täby, Stockholm? Vi är en lokal målerifirma med kompetens inom alla typer av måleri. Vi hjälper våra kunder med måleri invändigt och utvändigt. Vi har även hantverkare med kompetens inom snickeri och annat. Vi bistår därför gärna vid till exempel lägenhets- eller kontorsanpassningar och andra typer av renoveringar i bl.a Täby Kyrkby, Näsbypark, Roslags-Näsby, Gribbylund, Ensta, Hägernäs, Vallabrink, Skarpäng i norra Stockholm

Fasadmålning & Tvättning

Behöver ni hjälp med att fräscha upp fasaden? Vi utför både målning & tvättning.

Måleri & Tapetsering

Är det dags att måla om? Vi utför bl.a. målning & tapetsering av lägenheter & rum.

Renovera

Givetvis kan vi hjälpa er med renovering i samband med målningen!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

En pålitlig målerifirma med Täby som arbetsområde

Vi målar och bygger i till exempel Täby, Gribbylund, Enebyberg, Täby kyrkby, Viggbyholm och Uthamra.

En komplett måleri- och byggfirma för din renovering

Vi kan hjälpa dig att renovera villor, sommarstugor, fritidshus, radhus, hyreshus, kommersiella fastigheter och mer både inomhus och utvändigt. Du kan anlita oss för enklare måleriuppdrag såväl som för byten av träpaneler och liknande. Oavsett storlek på uppdraget kan du känna dig trygg i att vi tar oss an det med stor noggrannhet.

Kontakta en byggentreprenör med fingertoppskänsla

Hur kan vi stå till tjänst? Vi erbjuder konsultation inom måleri och bygg. Du kan utöver det begära ut en kostnadsfri offert direkt, det enda du behöver göra är att beskriva vad du vill ha hjälp med. Om det gäller ett större uppdrag kan du boka oss för ett kostnadsfritt hembesök där vi gör en exakt beräkning av vad arbetet skulle kosta. Välkommen!

Våra måleritjänster i Hägernäs

Detta är ett urval av några av de tjänster vi hjälper kunder med i och runt Täby. Saknar du någon tjänst i listan? Då är det bara att fråga oss. Så länge det handlar om bygg eller måleri är chansen stor att vi kan hjälpa dig. Om du vill att vi ska hjälpa dig med måleri eller bygg i din bostad så kan du ha rätt till lägre kostnad via ROT-avdraget. Om så är fallet så hjälper vi dig med avdraget. Ta bara upp ROT med oss när du hör av dig så tar vi det därifrån.

  • Tapetsering
  • Målning invändigt
  • Snickeri
  • Renoveringar
  • Byta träpaneler
  • Byggnationer
  • Fasadmålning
  • Fönstermålning
  • Målning av lister med mera

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?