Målarna.com

Målare i Nykvarn, Sörmland

Det finns flera anledningar till varför du bör välja just vårt måleriföretag i Nykvarn. Vi är en kompetent och utbildad firma med över 15 års erfarenhet av måleri inom alla sektorer. 

Fasadmålning & Tvättning

Har du en fasad om behöver en renovering eller börjar se trött och sliten ut?

Måleri & Tapetsering

Duktiga hantverkare med många års erfarenhet av branschen.

Renovering & Snickeri

Slå oss en signal så får vi ut en offert på arbetet idag.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Er Lokala Målare i Nykvarn, Sörmland

Du hittar även ett flertal av våra arbeten i Turinge, Berga Ö, Backrönet, Ekudden, Hökmossen, Nygårds hagar, Finkarby, Södertälje, Järna och Gnesta. Genom att arbeta lokalt kan vi säkerställa en större flexibilitet och möjlighet till bättre service!

Bekymmersfri målning med hållbara färger

Vårt mål är inte bara att se till att du får ett resultat som är snyggt att titta på, utan det gäller också att du ska få den kulör som du vill ha och ett resultat som håller länge. Vi använder oss av trygga och välbeprövade metoder, samtidigt som vi garanterat hållbar färg som inte flagnar. Vi har ett mycket tryggt och brett kontaktnät av duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper, såväl som pålitliga samarbetspartner och leverantörer.

Totalentreprenad – Vi finns med dig från början till slut

Med vår totalentreprenad kan du känna dig trygg med att lämna över arbetet i våra händer. Vi har utbildad och kompetent personal som kan erbjuda helhetslösningar såväl om skräddarsydda lösningar utifrån dina unika önskemål och behov. Med oss får du:

  • Totalentreprenad
  • Målning i samband med renovering, ombyggnation eller nybyggnation
  • Inomhus- och utomhusmålning
  • Målning av väggar, tak och snickerier
  • Opartisk slutbesiktning

Vi skapar ett hem som känns personligt

Det finns flera anledningar till varför du kan vilja måla om i din privata bostad. Det kan till exempel handla om att du precis flyttat in och vill måla hemmet i en färg som just du gillar. Det kan också handla om att väggarna har blivit gamla och slitna och nu färg är på sin plats. Oavsett varför du vill sätta färg på väggarna har vi ett stort urval av olika kulörer att välja mellan. Så att du kan få ett hem som känns så personligt och fint som möjligt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?