Målarna.com

Målare i Mariefred & Åkers Styckebruk

Det har aldrig varit enklare att anlita en professionell och seriös målerifirma i Mariefred som nu! Vill du måla om i ditt hem eller höja värdet på din fastighet är du välkommen att höra av dig till oss!

Fasadmålning & Tvättning

Med lite ny färg på väggarna kan du skapa magi och med professionella målare blir fasaden snyggare.

Måleri & Tapetsering

För oss är det viktigt att du som kund kan luta dig tillbaka och låta proffsen ta hand om jobbet istället.

Renovering & Snickeri

Vill du passa på att renovea om i samband med en målning har vi hantverkarna för dig

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Er Lokala Målare i Mariefred, Åkers styckebruk & Sörmland

Du hittar oss lokalt i Mariefred, såväl som i Åkers styckebruk, Slottsbrinken, Kalkudden, Hedlandet, Marielund, Läggesta, Vährendorff, Ärja och Järsta.

Vi är experter på målariarbeten på alla fastighetstyper

Inget jobb är för stort eller för litet för oss och våra duktiga hantverkare. När du kontaktar oss kan du alltså känna dig säker på att vi kommer ro ditt projekt i hamn. Vi har utfört jobb på större kommersiella fastigheter som kyrkor, skolor, kontorsbyggnader, samt åt bostadsrättsföreningar, privatpersoner och villaägare i Mariefred med omnejd.

Alltid gratis offert när du hör av dig till oss

Vi vet hur viktigt det är för dig att kunna planera din renovering till punkt och pricka. Därför erbjuder vi alltid kostnadsfria offerter till alla kundgrupper! I våra offerter kan du inte bara hitta ett fast pris på arbetet, utan du får också en fast tidsgräns. Med oss bakom dig kan du alltid känna dig säker på att arbetet blir korrekt utfört och att du får ett fackmannamässigt resultat!

Våra tjänster

Det krävs bara ett samtal för att du ska få ett hum om hur mycket arbetet kommer att gå på! Du väljer själv om du vill kontakta oss via telefon eller mejl, där du får hjälp av en kunnig och duktig målare.

  • Gratis offert
  • Kostnadsfria platsbesök
  • Möjlighet att använda ROT-avdrag
  • Professionella och utbildade målare
  • Totalentreprenad i egen regi
  • Ommålning av väggar och tak
  • Fasadmålning

Totalentreprenad för din bekvämlighet

För oss är det viktigt att du som kund kan luta dig tillbaka och låta proffsen ta hand om jobbet istället. Därför erbjuder vi totalentreprenad i egen regi. Vill du passa på att måla om i samband med en stor renovering har vi hantverkarna för dig. Vi kan även förse dig med snickare, elektriker, VVS-montörer och golvläggare för din renovering, ombyggnation eller nybyggnation.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?