Målarna.com

Målare i Järna, Sörmland

Har du en sommarstuga som behöver fräschas upp, ett trapphus som behöver en renovering eller en restaurang som börjar se trött och sliten ut? Med lite ny färg på väggarna kan du skapa magi och med professionella målare blir arbetet både roligare och enklare.

Fasadmålning & Tvättning

Det har aldrig varit enklare att anlita en professionell och seriös målerifirma i Sörmland som nu!

Måleri & Tapetsering

För oss är det viktigt att du som kund kan luta dig tillbaka och låta proffsen ta hand om jobbet istället.

Renovering & Snickeri

Vill du passa på att renovea om i samband med en målning har vi hantverkarna för dig

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Er Lokala Målare i Järna, Sörmland

Vår målerifirma i Järna, Nykvarn, Gnesta, Södertälje, Brogärdet, Ytterkärna, Nibble, Billsta, Mölnbo, Hölö, Åkerby och Österby står redo att hjälpa dig med ditt projekt! Slå oss en signal så berättar vi mer om våra tjänster.

Öka värdet på fastigheten med rätt färg

Alla vill vi såklart bo i ett hem som känns fräscht och ser fint ut, men med åren kan en hel del sluta och slitage göra sitt – inte minst på väggar och tak. Genom att kontakta vårt måleriföretag kan du fräscha upp din fastighet och på så sätt öka både livskvalitet och värde på en och samma gång. Färg kan inte bara göra underverk, utan det är också ett mer kostnadseffektivt sätt att skapa stor förändring!

Professionell fasadmålning på dina villkor

En fastigheter eller ett hem behöver inte bara målas invändigt för att det ska kännas fint och fräscht. Det är minst lika viktigt att ta hand om utsidan med en ordentligt fasadrenovering med jämna mellanrum. Vi utför utvändig målning och renovering inom:

  • Fasadrenovering
  • Ommålning av fasad
  • Fönsterrenovering och fönstermålning
  • Byte av ytterpanel
  • Fasadbyte
  • Renovera träfönster

Vi skräddarsyr en lösning som passar dig!

Det är såklart viktigt att du får ett arbete som du är nöjd med och som verkligen passar dig och din fastighet. Därför föredrar vi att skapa skräddarsydda lösningar efter just dina förutsättningar. Är det ett större måleriarbete som ska genomföras ser vi gärna att vi får träffa dig personligen först, så att vi kan förstå dig och dina behov bättre. Våra platsbesök är alltid helt kostnadsfria och leds av en duktig, utbildad och serviceinriktad arbetsledare.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vill du bli kontaktad?