Målarna.com

Målare i Gnesta, Sörmland

Vill du anlita en professionell och seriös målerifirma? Då är vi rätt företag för uppgiften. Vi har utbildningen och kunskapen som krävs för att ta oss an alla typer av måleriarbeten – från det lilla barnrummet till den stora gallerian.

Fasadmålning & Tvättning

Vi utför även utvändig målning som fasadmålning, fönstermålning, fasadrenovering, byte av ytterpanel m.m.

Måleri & Tapetsering

För oss är det viktigt att du som kund kan luta dig tillbaka och låta proffsen ta hand om jobbet istället.

Renovering & Snickeri

Vill du passa på att renovea om i samband med en målning har vi hantverkarna för dig

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Er Lokala Målare i Gnesta, Sörmland

Tänker ni en målerifirma i Vackerby Söra, Hallbro, Hållsta, Norrtuna, Järna, Nykvarn, Gnesta, Södertälje, Brogärdet, Ytterkärna, Nibble, Billsta, Mölnbo, Hölö, Åkerby eller Österby?

En målerifirma med totalentreprenad

Visste du att vår målerifirma erbjuder totalentreprenad i egen regi? Det innebär att vi kan erbjuda dig några av marknadens bästa hantverkare inom alla yrkesgrupper. Du hittar utbildade och noggranna målare, men också snickare och elektriker. Ska du renovera hela din bostad eller fastighet? Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig!

  • Duktjga hantverkare inom alla yrkesgrupper
  • Fullt ansvar från början till slut
  • Renovering på dina villkor
  • Invändig- och utvändig målning
  • ROT-avdrag

Snabba och kostnadsfria offerter på ditt arbete

Har du bestämt dig för att sätta ny färg på köksluckorna? Vill du renovera restaurangen eller måla om i kontorslandskapet? Oavsett vad det är för behov du har och oavsett om det är ett stort eller litet projekt vill vi gärna hjälpa dig. Vi kan det här med målning och sätter snabbt ihop en gratis offert. På så sätt blir det enklare för dig att sätta upp en budget för renoveringen och planera din vardag.

Vi erbjuder professionell rådgivning inför ditt projekt

Det är inte alltid lätt att veta vad den bästa lösningen är för just ditt och ditt hem och det är här vi kommer in i bilden. Vi är inte bara en målarfirma som sätter färg på väggar och fasad, utan vi kan också fungera som bollplank när du är osäker på vad som passar bäst. Vi ger dig den rådgivning och vägledning du behöver för att kunna ta ett beslut som du känner dig trygg med och som ger dig ett resultat som du faktiskt blir nöjd med.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?