Målarna.com

Målare i Eskilstuna, Sörmland

Visste du om att det finns ett seriöst och professionellt måleriföretag med över 15 års erfarenhet i Eskilstuna? Vårt måleriföretag är proffs på invändig- såväl som utvändig målning och fokuserar på privatpersoner, företag och fastighetsägare

Fasadmålning & Tvättning

Vill du anlita en professionell och seriös målerifirma i Sörmland?

Måleri & Tapetsering

För oss är det viktigt att du som kund kan luta dig tillbaka och låta proffsen ta hand om jobbet istället.

Renovering & Snickeri

Vill du passa på att renovea om i samband med en målning har vi hantverkarna för dig

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Er Lokala Målare i Eskilstuna, Sörmland

Vår målerifirma i Helgesta, Ärna, Svista, Odlaren, Lagersberg, Åsby, Flacksta, Eliseberg, Mesta, Kungsör, Torshälla, Ärla, Kolsta och Hällbybrunn. Kontakta oss om du vill veta mer eller om du vill beställa en offert.

Kompetenta målare för bästa resultat

Vi är mycket måna om att du som kund ska få det bästa och mest hållbara resultatet. Därför arbetar endast utbildade, noggranna och pålitliga hantverkare hos oss. Vi har inte bara målare i världsklass, utan kan också bistå med professionella elektriker, kunniga VVS-montörer, snickare, golvläggare, takläggare, markentreprenörer och mycket mer. Slå oss en signal så får vi ut en offert på arbetet idag.

Gratis platsbesök för en personligare kontakt

För oss är det viktigt att vi förstår dig och dina behov. Det gör vi enklaste om vi först får komma ut på ett personligt platsbesök. Våra platsbesök är helt kostnadsfria och gör det möjligt för oss att få en bättre uppfattning om dina drömmar och önskemål. Samtidigt kan vi titta på vilka förutsättningar som finns, så att vi kan ta fram den bästa lösningen för dig och ditt hem.

Lägre kostnader med hjälp av ROT-avdraget

Har du aldrig använt dig av ROT-avdraget tidigare? Då kan det vara svårt att förstå vad det är. Enkelt förklarat kan man säga att det är ett avdrag som tilldelas alla privatpersoner i Sverige och som gör det möjligt för dig att spara in pengar på din renovering. I samband med att du bokar in oss registrerar vi ditt personnummer hos Skatteverket. Vi tar alltså hand om hela ansökan åt dig och ser till att du får en faktura som är reducerad och klar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?