Målarna.com

Målare i Enköping, Uppland

Med vår lokala målerifirma i Enköping blir renoveringen lekande lätt. Du hittar oss i Enköping med omnejd. Vi finns alltid nära dig, så att vi kan garantera bästa möjliga service!

Fasadmålning & Tvättning

Vi har över 15 års erfarenhet av branschen och arbetar alltid med hållbara färger, högkvalitativ a verktyg och välbeprövade metoder.

Måleri & Tapetsering

Professionalism är vårt ledord och vi brinner för att överträffa dina förväntningar - varje gång!

Renovering & Snickeri

När du anlitar en målerifirma är det viktigt att du kan känna dig trygg - både på hantverkarnas kompetens, men också på slutresultatet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Söker ni en målare runt Enköping & Uppland?

Vi åtar oss uppdrag i Bålsta, Altuna, Enögla, Bryggholmen, Fanna, Boglösa, Lillkyrkan, Örsundsbro, Åkersberg, Korsängen, Skokloster, Fjärdhundra, Bergvreten, Grillby, Kartinedal, Håbo, Vallalund, Ekosund, Gillmarken, Västerdalen, Graneberg och Upplands- Bro.

En målerientreprenad som du kan lita på

Professionalism är vårt ledord och vi brinner för att överträffa dina förväntningar – varje gång! Vår målerifirma har duktiga och kompetenta målare på plats, som hjälper dig att måla om köket, vardagsrummet, hallen, källaren eller till och med fasaden. Med oss får du:

  • 100 % nöjd kundgaranti
  • ROT-avdrag på 30 %
  • Trygg och komplett ansvarsförsäkring
  • Fackmannamässiga resultat
  • Hållbara färger
  • Utbildade målare

Din lokala målerifirma i Enköping

Vi har valt att arbeta lokalt i Enköping med omnejd. Genom att finnas nära till hands för dig som bor eller har fastigheter i området kan vi säkerställa bästa service. Vi erbjuder ommålning av alla invändiga ytor, men kan också renovera fasaden och erbjuda fönstermålning om så önskas. Vi arbetar med villor och sommarstugor, såväl som flerbostadshus och stora kommersiella fastigheter i området.

Gratis offert och platsbesök

Det finns flera anledningar till varför vi kan vilja träffa dig personligen innan vi sätter ihop en offert. Genom att träffa dig kan vi skapa en mycket mer personlig kontakt, vilket är grunden för ett bra samarbete med lyckat resultat. Vi får också en möjlighet att titta på förutsättningarna och se vilken lösning som passar dig och ditt hem bäst.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?