Målarna.com

Målare i Danderyd

Har du behov av hjälp från en professionell och pålitlig målerifirma i Danderyd? I oss har du en lokal målerifirma med alla typer av målningsuppdrag som specialitet i Stockholm. Som bygg- och renoveringsfirma jobbar vi åt privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi målar in- och utvändigt på hyreshus, villor, sommarstugor, kontorsfastigheter, butiker, fritidshus med mera i bl.a Mörby, Stocksund, Enebyberg, Djursholm, Edsviken, Svalnäs m.m.

Målning av Fasader

Är det dags att måla om fasaden? Vi målar & tvättar hus, villor & sommarstugor!

Målning & Tapetsering

Vi kan hjälpa er måla & tapetsera bl.a. sovrum, badrum, kök och mera!

Renovering

Våra snickare & målare kan givetvis hjälpa er med mindre & större renoveringsarbeten!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Professionellt måleri av hög kvalitet i Danderyd med omnejd

Vi hjälper till vid bygg, måleri och renoveringar i Danderydstrakten. Dit räknar vi till exempel Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Långängen och Mörby.

En målerifirma med kompetensen som krävs

För att våra kunder ska känna sig trygga med att vi levererar fackmannamässiga resultat jobbar vi enbart med utbildade och certifierade hantverkare samt auktoriserade samarbetspartners. Vi använder oss av miljövänliga produkter från tillförlitliga leverantörer. Självklart får du kvalitetsgaranti på alla tjänster vi utför. Det innebär att om du inte är nöjd med slutresultatet så kommer vi utföra åtgärder tills dess att du är det.

Hör av dig till oss innan nästa måleriprojekt

Påbörja inte ditt nästa måleri- eller renoveringsprojekt förrän du fått en kostnadsfri offert från oss. Ring eller skriv till oss, beskriv hur vi kan hjälpa dig och inom två dygn har du en kostnadsfri offert.

Våra tjänster i Kärrdal & Danderyd

Dessa är några av tjänsterna vi kan hjälpa till med. Saknar du någonting i listan? Kontakta oss, så länge det handlar om måleri eller bygg är chansen stor att vi kan hjälpa dig med det också.

  • Målning invändigt
  • Tapetsering
  • Renoveringar
  • Snickeri
  • Byggnationer
  • Byta träpaneler
  • Fönstermålning
  • Målning av lister med mera
  • Fasadmålning

Fråga oss om ROT-avdraget

Tror du att du kan få ROT-avdrag för det du vill ha hjälp med? I sådana fall hjälper vi dig med ansökan och allt praktiskt arbete som krävs för att avdraget ska dras som det ska.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?