Målarna.com

Målare i Hässelby

Bor du i Hässelby i Stockholm och letar efter en seriös målerifirma som kan hjälpa dig att måla om i bostaden, företaget eller fastigheten? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har många års erfarenhet av branschen och erbjuder totalentreprenad i samband med renovering, ombyggnation och nybyggnation. Du hittar oss i Hässelby, Vällingby, Kälvesta, Åkermyntan, Hässelby Villastad & Strand, Bromsten, Sundby, Solhem, Nälsta, Solhöjden, Flysta, Sundbyberg, Bromma, Ängby, Blackeberg, Vinsta, Duvbo, Ursvik m.m.

Fasadmålning & Tvättning

Behöver ni hjälp med att fräscha upp fasaden? Vi utför både målning & tvättning.

Måleri & Tapetsering

På vår byggfirma arbetar bara duktiga, kompetenta och utbildade målare som kan måla om i din bostad!

Renovera

När du ska göra en större renovering eller måleriarbete vill vi gärna komma ut till dig på ett första besök!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Er Lokala Målare i Hässelby

Måleriarbeten i bl.a. Vällingby, Kälvesta, Åkermyntan, Hässelby Villastad, Hässelby Strand, Bromsten m.m.

Trygg målerifirma med en kontaktperson du kan lita på

Trygghet är något som är mycket viktigt för oss och som vi vill säkerställa i varje uppdrag. Därför ser vi till att du alltid får en och samma kontaktperson under hela renoverings- eller måleriarbetet. På så sätt kan du känna dig tryggare med hela processen, samtidigt som du får en bättre kontakt och kan följa arbetet på nära håll.

Vill du veta mer om hur vi arbetar eller vilka tjänster vi kan erbjuda dig? Hör av dig så pratar vi mer!

Vi förverkligar dina färg-drömmar

Att arbeta med färg är något som vi tycker är väldigt roligt. Har du dessutom en dröm som du vill förverkliga ser vi naturligtvis till att vara redo att hjälpa dig.

Våra hantverkare använder sig av trygga och moderna metoder som gör att arbetet går snabbt och smidigt, samtidigt som du får ett resultat som du verkligen kan vara stolt över och som avspeglar dig och din personlighet.

Målning för företag och fastigheter

Det är inte bara privatpersoner som kontaktar oss för hjälp med målning av villa och radhus. Vi hjälper även företagare som vill måla om på kontoret eller i butiken, samt fastighetsägare som vill förbättra hyreslägenheterna eller BRF:en som vill måla om i trapphuset.

Naturligtvis får alla kundgrupper tillgång till nöjd kundgaranti och gratis offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?