Målarna.com

Målare i Hammarby Sjöstad

Vi förstår att det är viktigt för dig att få ett snyggt och professionellt resultat när du har valt en målerifirma i Stockholm. Med vårt måleriföretag behöver du aldrig oroa dig för spill eller målarfärg som börjar flagna, eftersom vi är experter inom branschen. Med över 15 års erfarenhet bakom oss kan vi garantera 100 % nöjd kundgaranti för alla kundgrupper, samt gratis offerter och möjlighet att använda ROT-avdrag.

Målning av Fasader

Ska ni måla om fasaden? Vår firma målar & tvättar hus, villor & sommarhus!

Målning & Tapetsering

Alla våra målare har den kunskap och utbildning som krävs för att du ska få ett fackmannamässigt resultat.

Renovering

Vi förstår att du behöver kunna planera ditt projekt och erbjuder därför alltid gratis offerter med ett fast pris.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Allt inom Måleri i Hammarby Sjöstad

Vi har utfört måleriarbeten i bl.a. Älvsjö, Blåsut, Enskede, Tallkrogen, Trångsund, Huddinge, Mälarhöjden, Gullmarsplan m.m.

Du hittar oss i Hammarby Sjöstad med omnejd

Det finns flera fördelar med att anlita en målerifirma som arbetar så lokalt som möjligt. Till att börja med kan vi erbjuda större flexibilitet till våra kunder, men vi kan också leva upp till vår garanti mycket bättre. Idag kan du hitta oss i Hammarby Sjöstad, Nacka, Saltsjö-Boo, Älvsjö, Blåsut, Enskede, Tallkrogen, Trångsund, Huddinge, Mälarhöjden, Gullmarsplan, Fruängen, Midsommarkransen och Hägersten, såväl som i Gustavsberg, Farsta, Tallkrogen, Kärrtorp, Gullmarsplan, Skärmarbrink, Årsta, Globen och Slakthusområdet.

Målning av sovrum, kök, hall och vardagsrum

Oavsett vilket rum det är du vill måla om kan våra duktiga och noggranna målare hjälpa dig. Genom åren har vi arbetat med många olika kunder, vilket har gett oss en större förståelse för allas unika önskemål och behov. Det enda som krävs är att du berättar för oss vad du vill ha. Om vi inte redan har en kulör som passar dig kan vi se till att blanda ihop en färg som verkligen avspeglar din personliga stil.

ROT-avdrag med 30 % billigare faktura

Vi anser att vi erbjuder mycket bra och konkurrenskraftiga priser, men det innebär inte att du inte kan sänka kostnaderna än mer. Anlita oss som privatperson till din villa eller ditt radhus, så kan du ansöka om ROT-avdraget på samma gång.

ROT-avdraget reducerar arbetskostnaden med hela 30%.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?