Målarna.com

Målare i Farsta & Sköndal

Slösa ingen tid på att jämföra offerter mellan flera olika företag! Vänd dig istället till vår målerifirma i Farsta och Sköndal när du vill måla om i din fastighet, på ditt företag eller i din privata bostad. Vi erbjuder dig högkvalitativa ommålningar som håller länge och som säkerställer att du får ett personligt hem som känns fräscht. Du hittar oss i Farsta, Sköndal. Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Enskede, Älvsjö, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan och Fruängen med omnejd.

Fasadmålning & Tvättning

Dags att fräscha upp fasaden? Vi utför både målning & tvättning.

Måleri & Tapetsering

Målning av sovrum, kök, hall och vardagsrum!

Renovera

Med över 15 års erfarenhet bakom oss kan vi garantera 100 % nöjd kundgaranti!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Er Lokala Målare i Farsta & Sköndal

Måleriarbeten i bl.a. Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Enskede, Älvsjö, Gubbängen, Stortorp m.m.

Bekymmersfri målning för kontor, butiker och restuaranger

Tack vare våra många år i branschen kan vi erbjuda våra tjänster till alla typer av kundgrupper. Genom åren har vi därför skapat oss en mycket gedigen erfarenhet och större förståelse för allas unika behov och önskemål. Vi hjälper privatpersoner och fastighetsägare, men kan också måla om på ditt företag, t.ex. på ditt kontor, i din butik eller i din restaurang. Hör gärna av dig till oss och boka in ett personligt platsbesök.

Gratis offert för enklare planering

Vi förstår att du behöver kunna planera ditt projekt och erbjuder därför alltid gratis offerter med ett fast pris. Eftersom det kan vara svårt att sätta pris över telefon ser vi gärna att vi får komma ut och träffa dig personligen innan vi ger ett kostnadsförslag. På så sätt får vi titta på förutsättningarna och kan garantera att det pris du får är det som gäller. Det blir större trygghet för dig som kund helt enkelt.

Utbildade målare med känsla för service

Alla våra målare har den kunskap och utbildning som krävs för att du ska få ett fackmannamässigt resultat. Vi använder oss av trygga och välbeprövade metoder som vi vet fungerar, men ser också till att utbilda oss kontinuerligt för att hålla oss à jour med nya och effektiva lösningar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?