Målarna.com

Målare i Enebyberg

När du väljer att vända dig till vår målerifirma i Enebyberg säkerställer du också att du får ett företag som kan vara med dig från början till slut. Med vår totalentreprenad i egen regi kan du få hjälp med målning, el, VVS, ventilation och snickeri av duktiga, pålitliga och noggranna hantverkare. Vi är experter på att använda oss av färg och målar allt från trappräcken till fasader på villor och fastigheter. Du hittar oss i Enebyberg, Roslags-Näsby, Erikslund,Gribbylund, Täby, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby, Uthamra, Skarpäng, Näsbypark Visinge, Ella Park och Sollentuna.

Fasadmålning & Tvättning

Kontakta oss gärna om du vill boka in en målning eller om du vill veta mer om vårt företag.

Måleri & Tapetsering

Vill du måla om i sovrummet, vardagsrummet eller i köket?

Renovera

Vill du göra en riktigt stor och ordentlig renovering kan du använda vår totalentreprenad i egen regi.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Allt inom Måleri i Enebyberg

Måleriarbeten i bl.a. Roslags-Näsby, Erikslund, Gribbylund, Täby, Hägernäs, Lahäll, Täby kyrkby m.m.

Målning för små och stora fastigheter

Att måla om i den egna bostaden är något som de allra flesta klarar på egen hand, men om du inte har tillgång till rätt verktyg och metoder är det risk för ett dåligt slutresultat. När du vill måla om i din villa, sommarstuga eller ditt fritidshus rekommenderar vi att du hör av dig till oss. Vi arbetar även med flerbostadshus, industrilokaler, butiker, restauranger och flerbostadshus, samt kommersiella fastigheter, skolor och kyrkor.

Fast pris och fast tidsplan för din bekvämlighet

För oss är det viktigt att du som kund alltid kan känna dig trygg och bekväm med vår målerifirma. Därför erbjuder vi alltid en gratis offert med ett fast pris och en fast tidsplan. Genom att erbjuda detta säkerställer vi att du kan planera ditt projekt såväl som din vardag lite bättre.

Rådgivning av professionella målare

Det är inte alltid lätt att veta vilken färg som kommer passa just din bostad bäst eller hur du ska tänka när du ska välja färg till vardagsrummet.

Våra serviceorienterade och trevliga målare kan inte bara finnas där när du vet exakt vad du vill ha, utan vi fungerar även som rådgivare och bollplank när du vill diskutera dina tankar och idéer.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?