Målarna.com

Målare på Ekerö

Vi är ett rutinerat måleriföretag på Ekerö i Stockholmmed mer än 15 års erfarenhet. Med våra behöriga snickare och målare kommer ditt projekt inom måleri eller renovering utföras kostnadseffektivt och mynna ut i ett slutresultat du garanterat är nöjd med. Få ett gratis prisförslag genom att kontakta oss!

Målning av Fasader

Hör av dig till oss så tar vi reda på hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med ditt projekt inom måleri eller bygg!

Målning & Tapetsering

Serviceinriktade måleritjänster av hög kvalitet i Stockholms Skärgård med omgivning!

Renovering

Vi kan se tillbaka på ett stort flertal av lyckade projekt inom renovering!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Måleri & Snickeri runt Ekerö med omnejd

Vi har utfört måleriarbeten i Stenhamra, Troxhammar, Munsö, Drottningholm, Färingsö, Tappström, Adelsö, Sundby, Svartsjö, Närlunda, Skå, Nibbla, Kungshatt, Stav, Gällstaö, Helgö & Brunna

Din kompletta byggfirma för måleri och renoveringar i Stockholms Skärgård

 • Fasadmålning
 • Fönstermålning
 • Trapphusrenovering & trapphusmålning
 • Tapetsering
 • Fönsterrenovering
 • Renovera fasad
 • Måleri in- & utvändigt
 • Lokalanpassning
 • Kontors- & hyresgästanpassning
 • Snickeri
 • Lägenhetsrenovering
 • Ombyggnad

Serviceinriktade byggtjänster av hög kvalitet på Ekerö med omnejd

Du kan dra nytta av våra stora kunskaper inom renoveringar och måleri i och på bland annat Ekerö, Stenhamra, Troxhammar, Munsö, Drottningholm, Färingsö, Tappström, Adelsö, Sundby, Svartsjö, Närlunda, Skå, Nibbla, Kungshatt, Stav, Gällstaö, Helgö och Brunna. Vi målar även i Bromma.

Byggprojekt i stor och liten skala

Vi målar och renoverar åt såväl privatkunder som företag. Vi har till exempel målat och renoverat åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, villaägare, företagskunder, föreningar med flera. Vi målar in- och utvändigt i till exempel sommarstugor, hyreshus, flerfamiljshus, villor, fritidshus, kontorsfastigheter och många andra typer av fastigheter.

Dra av en del av din kostnad med rotavdraget när du anlitar oss

Så gott som alla tjänster vi listade ovan är berättigade till rotavdrag. Du har då möjlighet till sänkt kostnad om du vill att vi ska hjälpa dig med måleri eller bygg i din bostad. Du måste själv äga bostaden och ha rotavdrag kvar att ta ut för att kunna få prissänkningen. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om hur detta fungerar.

Ring eller skriv till ett rutinerat måleriföretag

Vill du renovera eller måla om? I det fallet vill du såklart veta vad det skulle kosta. Hör av dig till oss så berättar vi i en kostnadsfri offert. Du får också veta hur vi kan driva ditt projekt på bästa sätt genom kostnadseffektiv projektplanering och stort kvalitetstänk i varje arbetsmoment.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?