Målarna.com

Målare i Djursholm

Har du tröttnat på färgen i ditt sovrum eller är det kanske köket som behöver fräschas upp? Med hjälp av en duktig och pålitlig målerifirma på Djursholm blir det betydligt enklare att få ett hem som du verkligen trivs med. Vi arbetar lokalt på Djursholm med omnejd, vilket innebär att vi även åtar oss uppdrag i Danderyd, Svalnäs, Ösby, Ekeby, Lahäll, Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Täby och Sollentuna. Kontakta oss gärna om du vill boka in en målning eller om du vill veta mer om vårt företag.

Fasadmålning & Tvättning

Trygg målerifirma med en kontaktperson du kan lita på. Vi utför både målning & tvättning.

Måleri & Tapetsering

Vill du veta mer om hur vi arbetar eller vilka tjänster vi kan erbjuda dig?

Renovera

Vi har många års erfarenhet av branschen och erbjuder totalentreprenad i samband med renovering!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Er Lokala Målare i Djursholm

Måleriarbeten i bl.a. Danderyd, Svalnäs, Ösby, Ekeby, Lahäll, Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta m.m.

En målerifirma med försäkring

Det finns flera saker som är viktiga att säkerställa för att du som kund ska kunna känna dig trygg med vårt företag. Som kund vill du vara säker på att alla målare har en lång yrkeserfarenhet och en bra utbildning bakom sig, men du vill också veta att det finns en kundgaranti och en ansvarsförsäkring som du kan luta dig mot. Vår målerifirma på Djursholm har alla papper i sin ordning och erbjuder en bra ansvarsförsäkring för hus och person.

Bekymmersfria måleriarbeten med totalentreprenad

Vill du göra en riktigt stor och ordentlig renovering kan du använda vår totalentreprenad i egen regi. Vi har mycket bra och nära samarbeten med hantverkare inom alla yrkesgrupper och kan således hjälpa dig med både renovering, ombyggnation och nybyggnation. Vårt fokus ligger naturligtvis på måleri, men vi kan fortfarande finnas med dig hela vägen.

ROT avdrag för privatpersoner

Vill du måla om i sovrummet, vardagsrummet eller i köket? Kanske är det baby-rummet som ska fixas innan den nya familjemedlemmen anländer eller så vill du göra en ordentlig källarkonvertering.

När du anlitar oss som privatperson har du alltid rätt att använda dig av ROT-avdraget. Vi sköter ansökan och Skatteverket så att du kan fokusera på annat.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vill du bli kontaktad?