Målarna.com

Målare i Bålsta & Håbo

Letar du efter en bra och pålitlig målare i Bålsta och Håbo? Då har du kommit helt rätt. När du ska anlita ett måleriföretag är det viktigt att du väljer ett som verkligen är professionellt och som kan ge dig det resultat som du vill ha. Vi är en lokal byggfirma med fokus på Bålsta, Håbo, Hagviken, Mansängen, Västerängen, Frösundavik, Väppebyberget, Gillmarksbyn, Kräggla, Segersta, Hjälstaviken, Viby äng, Fagerdahl, Katrinedal, Ullevi, Enköping, Upplands Bro, Kungsängen, Kallhäll och Järfälla

Fasadmålning

Vårt mål är att du som kund alltid ska kunna känna dig trygg. Därför utförs alla våra måleriarbeten av duktiga, kompetenta och utbildade målare.

Måleri & Tapetsering

Våra duktiga och kompetenta målare kan hjälpa dig att tapetsera om i sovrummet, vardagsrummet eller i köket.

Renovering

Våra snickare & målare kan givetvis hjälpa er med mindre & större renoveringsarbeten!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Söker ni en Målare kring Bålsta & Håbo?

Renovering & måleri i Hagviken, Mansängen, Västerängen, Frösundavik, Väppebyberget, Gillmarksbyn, Kräggla, Segersta m.m.

Utbildade målare med fokus på kunden

Som målerifirma är vi naturligtvis experter på att sätta färg på väggar, tak och snickerier. Därför kan vi erbjuda dig totalentreprenad och målning för alla typer av bostäder och fastigheter.

Vi hjälper fastighetsägare med målning av trapphus och flerbostadshus, men vi hjälper även företagare med butiker och restauranger. Är du privatperson målar vi gärna om i din villa, ditt radhus eller din sommarstuga.

Totalentreprenad i egen regi

För oss är det viktigt att du som kund alltid kan känna att arbetet blir så bekymmersfritt som möjligt. Därför erbjuder vi totalentreprenad i egen regi, där våra duktiga snickare, målare, elektriker och VVS-montörer kan hjälpa dig med din totalrenovering.

Alla arbeten avslutas alltid med en opartisk besiktning, så att du vet att arbetet är korrekt utfört.

Kontakta oss för en gratis offert

Oavsett om det är ett stort eller litet målerijobb du vill ha hjälp med ska du naturligtvis få veta hur mycket det kommer att kosta. För mindre arbeten kan vi i många fall skicka ut en offert direkt och ibland krävs det först ett platsbesök, så att vi kan titta närmare på förutsättningarna.

Alla våra platsbesök, såväl som våra offerter, är helt kostnadsfria. Du kan således beställa in en offert från oss för att sedan jämföra våra konkurrenskraftiga priser med andra måleriföretag.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vill du bli kontaktad?