Målarna.com

Målare i Bagarmossen & Kärrtorp

Oavsett om du bor i Bagarmossen, Kärrtorp, Skarpnäck, Pungpinan, Gamla Enskede, Kolarängen, Älta, Källtorp, Björkhagen, Hammarbyhöjden eller Dalen är det viktigt att du har en bra och pålitlig målare nära tillhands när du behöver. Vår målerientreprenad har över 15 års erfarenhet av branschen och arbetar med både privatpersoner, företag och fastighetsägare. Vi ser till att du får välja från ett stort utbud av olika kulörer och kan till och med skräddarsy lösningar för just dig.

Fasadmålning & Tvättning

När vi kommer ut till dig som kund säkerställer vi att vi alltid använder oss av den bästa och mest högkvalitativa färgen för ändamålet.

Måleri & Tapetsering

Vill du veta mer om hur vi arbetar eller vilka tjänster vi kan erbjuda dig?

Renovera

Det är inte ovanligt att vi anlitas i samband med att kunder genomför en renovering, ombyggnad eller nybyggnation!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Er Lokala Målare i Bagarmossen & Kärrtorp

Måleriarbeten i bl.a. Skarpnäck, Pungpinan, Gamla Enskede, Kolarängen, Älta, Källtorp, Björkhagen, Hammarbyhöjden eller Dalen

Skräddarsydda lösningar för alla behov i Södra Stockholm

Som målerifirma vet vi att helhetslösningar ibland är det bästa alternativet, men ibland kan en skräddarsydd lösning vara det enda som fungerar. Våra trevliga och professionella hantverkare har kunskapen som krävs för att sätta ihop en plan som passar just dig och dina förutsättningar. Vi kan också ta fram kulörer som är mer unika och som är personligt anpassade efter just dina önskemål. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Rådgivning och vägledning av seriösa målare

Tycker du att det är svårt att veta vilken färg som kommer passa bäst till din fasad eller vilka kulörer som lämpar sig för ett lugnt och rofyllt sovrum? Oroa dig inte! Våra hantverkare finns alltid här för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dig och för att överträffa dina förväntningar. Du kan med fördel kontakta oss för en offert eller för att bolla tankar och idéer.

100 % nöjd kundgaranti ger dig trygghet

Vi förstår att det är viktigt för dig att få känna dig trygg med den målerifirma du väljer. Därför erbjuder vi en 100 % nöjd kundgaranti på alla våra uppdrag. Med denna garanti kan du alltid känna dig trygg, eftersom den säkerställer att du är helt nöjd med arbetet innan vi lämnar arbetsplatsen.

Om det är något du inte gillar är det bara att du säger till, så ser vi till att åtgärda problemet direkt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vill du bli kontaktad?