Målarna.com

Målare i Aspudden & Hägersten

Vill du vara säker på att du anlitar den bästa målaren i Stockholm? Då är det vår målerifirma i Aspudden och Hägersten som du ska använda dig av. Att genomföra inomhus- och utomhusmålningar är något som vi är experter på och därför kan vi arbeta med alla kundgrupper och alla olika fastighetstyper. Har du en villa i Aspudden som du vill få ommålad? Hör av dig till oss direkt så ser vi till att en hantverkare kommer ut och förverkliga dina färg-drömmar.

Fasadmålning & Tvättning

Vår entreprenad har över 15 års erfarenhet av branschen & erbjuder kostnadsfria offerter till alla kundgrupper!

Måleri & Tapetsering

Vi är mycket måna om att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar oss.

Renovera

Oavsett var i Stockholm du bor har du möjlighet att anlita vår proffsiga målerifirma!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Gratis Prisförslag

Vi erbjuder en fri offert!

ROT-Avdrag

Få 30% rabatt på arbetskostnaden!

Auktoriserade

Företaget har certifierad personal!

Allt inom Måleri i Aspudden & Hägersten

Måleriarbeten i bl.a. Mälarhöjden, Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp m.m.

Skapa ett personligt hem med färg

Med hjälp av färg kan du skapa ett hem som känns fräscht och personligt på bara ett litet kick. Vår lokala målerientreprenad i Hägersten säkerställer fackmannamässigt resultat som du kan vara stolt över. Utöver Aspudden hittar du oss även i Hägersten, Mälarhöjden, Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Älvsjö, Enskede, Årsta, Liljeholmen, Telefonplan, Skärholmen, Slagsta och Vårberg. Genom att fokusera lite extra på ett specifikt område kan vi erbjuda dig större flexibilitet och bättre service.

Vi skickar en offertförfrågan samma dag

Vårt mål är att du ska få så snabb och bra service som möjligt. Därför ska du aldrig behöva vänta för länge på varken din offert eller på att få ditt arbete slutfört. Det enda du behöver göra är att slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl, så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Vi garanterar att både våra offerter och våra platsbesök är helt kostnadsfria för alla kundgrupper.

Totalentreprenad för renovering och ombyggnad

Med vår målerifirma får du hjälp från början till slut och det är tack vare vår totalentreprenad. Hos oss kan du inte bara få hjälp av kompetenta och utbildade målare, utan du kan också förvänta dig expertis av elektriker, VVS-montörer och snickare.

Inget jobb är för stort eller för litet för oss och vi accepterar uppdrag från privatperson till fastighetsägare.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Vanliga frågor

Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar & måleri.

Hur fungerar Nöjd-Kund-Garanti?

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige och lämnar alltid en Nöjd-Kund-Garanti på våra jobb. Det innebär 2 års garanti på våra utförda måleriarbete, opartisk besiktning samt att vi fixar till eventuella fel och brister påvisats på besiktningen.

Vad innebär ROT-Avdrag?

I Sverige har du rätt att använda dig av ROT-avdraget vid renoveringar eller ommålningar i hemmet. Om du nyttjar avdraget kan du dra av 30 procent av totalkostnaden, som mest upp till 50 000 kronor. Avdraget är giltigt per person, så om ni är flera personer som står som ägare till fastigheten där uppdraget utförs kan ni göra flera ROT-avdrag. Kontakta oss gärna om ni är osäkra på hur det fungerar!

Vad betyder totalentreprenör?

Totalentreprenör innebär att du som beställare inte behöver anlita flera företag för att få jobbet slutfört. Du har kontakt med ett enda företag genom hela arbetsprocessen vilket utgör en ytterligare trygghet för dig. Vi är exempelvis en totalentreprenör som hjälper er från start hela vägen till slutförande.

Hur mycket kostar det att måla om?

Vi tar oss an varje uppdrag som unikt. Du som kund har dina egna, speciella för just dig förväntningar samtidigt som förutsättningarna för projektet är också unika. Av den anledningen avstår vi från att uppge några specifika priser här. Du kan dock få ett kostnadsförslag av oss helt gratis. För att få det hör du av dig till oss med din idé. Skulle det vara så att det behövs, gör vi ett besök i fastigheten där uppdraget ska utföras.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Theo H
Tumba
Read More
Vi anlitade Målarna i Stockholm för ommålning av kök, badrum och vardagsrum till vår villa i Tumba. Deras målare var jätteduktiga och proffsiga. Vi kommer garanterat anlita detta företag igen. Rekommenderas!
Stefan
Enskede
Read More
Vi tog oss hjälp av Målarna i Stockholm för en omfattande fasadmålning av vår villa i Enskede. De var väldigt flexibla, tillmötesgående och höll hög service från start till färdigt projekt. Vi rekommenderar detta företag för framtida måleriuppdrag!
Leo
Mälarhöjden
Read More
Målaren i Stockholm hjälpte oss måla om vår lägenhet i Mälarhöjden. Superfint resultat och enkla att ha göra med. Projektledaren erbjöd även fri offert vilket vi uppskattade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet! Rekommenderas!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt

fasadmalning stockholm

Fasadmålning Hus. Huddinge

Ommålning av fasad, fönster, staket, altan och tak till villaägare i Huddinge, Stockholm.

malat sovrum stockholm

Ommålning Lägenhet. Södertälje

Totalrenovering och målning av lägenhet med sovrum, vardagsrum & badrum i Södertälje, Stockholm.

garage malat stockholm

Nymålat Garage. Västerhaninge

Nymålat garage & verkstad samt mindre snickeriarbeten till fastighetsägare i Västerhaninge, Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
– Samordnare

Telefon: 08-124 11 612
E-mail: offert@målarna.com

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?